Aņisins karjeru turpinās «Severstaļ» vienībā (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievu uzbrucējs Mihails Aņisins karjeru turpinās Čerepovecas «Severstaļ» vienībā, kas tiesības uz spēlētāju izpirkusi no Kontinentālās hokeja līgas (KHL).

Paredzams, ka pagājušās sezonas KHL Gagarina kausa labākais vārtu guvējs Aņisins laukumā dosies jau 3.janvārī paredzētajā mačā, kurā «Severstaļ» sacentīsies ar Maskavas «Spartak».

KHL tiesības uz pazīstamo uzbrucēju izpirka no Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās KHL čempionvienības Maskavas «Dinamo».

Pagājušās sezonas Gagarina kausa labākais vārtu guvējs pēc konflikta ar Znaroku 18.decembrī oficiāli tika atlaists no komandas.

Drīz pēc uzbrucēja atlaišanas KHL Disciplinārā komisija nāca klajā ar lēmumu, kas paredz Aņisinam atmaksāt 2/3 no atlikušās līguma summas, jo spēlētājs rupji pārkāpis līguma nosacījumus un darba laikā nav atradies savā darba vietā.

Soda naudā uzbrucējam klubam būtu jāatmaksā apmēram 30 miljoni rubļu (516 000 latu), tomēr pēc KHL iejaukšanās, kas par tiesībām uz hokejistu samaksāja tieši pusi no šīs summas, «Dinamo» nekādas pretenzijas pret Aņisinu vairs neizvirza.

Pagājušo sezonu Aņisins sāka Čehovas «Vitjaz» komandā, bet vēlāk pievienojās «Dinamo», palīdzot vienībai izcīnīt Gagarina kausu. Vasarā hokejists pieprasīja ievērojamu algas palielinājumu, tāpēc ilgstoši netrenējās ar vienību, bet vēlāk abas puses panāca kompromisu, parakstot vienošanos līdz 2014.gadam.

Augumā mazais Aņisins aizvadītajā sezonā piedalījās 21 Gagarina kausa spēlē, kurās guva 14 vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, palīdzot Maskavas «Dinamo» triumfēt sacensībās.

Savukārt šosezon viņš piedalījies 17 regulārā čempionāta mačos, kuros izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Severstaļ» vienība pašlaik ar 56 punktiem 37 spēlēs atrodas piektajā vietā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu