Latvijas hokejisti nepiedalīsies KHL Zvaigžņu spēlē (36)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība otrdien nosaukusi gaidāmās līgas Zvaigžņu spēles trešos spēlētāju pieciniekus, tādējādi noskaidrojoties galējiem komandu sastāviem.

Neviens no Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» spēlētājiem vai kāds cits KHL klubos spēlējošais Latvijas hokejists sastāvā nav iekļauts.

Līgas nosauktajos trešajos komandu virknējumos Rietumu konferences vienībā iekļauti aizsargi Stafans Kronvals no latvieša Miķeļa Rēdliha pārstāvētās Jaroslavļas «Lokomotiv» komandas un Iļja Gorohovs no Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās līgas čempionvienības Maskavas «Dinamo», kā arī uzbrucēji Mihails Varnakovs no Ņižņijnovgorodas «Torpedo», vēl viens «Lokomotiv» pārstāvis Artjoms Aņisimovs un Mihails Grabovskis no latvieša Jāņa Sprukta pārstāvētās Maskavas CSKA komandas.

Savukārt Austrumu konferences vienībā spēlēs aizsargi Aleksejs Jemeļins no latvieša Laura Dārziņa pārstāvētās Kazaņas «Ak Bars» komandas un Astanas «Baris» pārstāvis Viktors Hedmans, kā arī uzbrucēji Aleksejs Morozovs no «Ak Bars», Tomašs Zaborskis no Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas kluba «Avangard» un vēl viens šīs komandas pārstāvis Aleksandrs Perežogins.

Kā ziņots, iepriekš no Austrumu konferencē startējošajām komandām pēc plašsaziņas līdzekļu pārstāvju balsojuma Zvaigžņu vienībā iekļuvuši «Ak Bars» vārtsargs Konstantīns Baruļins, aizsargi Renāts Mamaševs (Ņižņekamskas «Ņeftehimik») un Antons Belovs («Avangard»), kā arī uzbrucēji Sergejs Mozjakins (Magņitogorskas «Metallurg»), Jori Lehtera (Novosibirskas «Sibirj») un Jakubs Petružāleks (Habarovskas «Amur»).

Tikmēr no Rietumu konferences vienībām Zvaigžņu mačā piedalīsies vārtsargs Vasīlijs Košečkins (Čerepovecas «Severstaļ»), aizsargi Kevins Dalmens (Sanktpēterburgas SKA) un Andrejs Markovs (Čehovas «Vitjaz»), bet uzbrukumā cīnīsies Aleksandrs Radulovs (CSKA), Vladimirs Tarasenko (SKA) un Jevgēņijs Dadonovs (Doņeckas «Donbass»).

Dadonovs gaidāmajā spēlē gan nevarēs piedalīties, jo sava kluba rindās startēs Kontinentālā kausa finālturnīrā, tāpēc viņa vietā sastāvā iekļauts Niklass Bekstrēms no Maskavas «Dinamo».

Kā zināms, pēc līdzjutēju balsojuma tika noskaidrots, ka Austrumu konferencē uzbrukuma līnijā cīņu uzsāks Jevgēņijs Malkins (Magņitogorskas «Metallurg»), Jevgēņijs Kuzņecovs (Čeļabinskas «Traktor») un Sergejs Kosticins («Avangard»), aizsardzībā cīnīsies Iļja Ņikuļins («Ak Bars») un Sergejs Gončars (Magņitogorskas «Metallurg»), bet vārtsargs būs Maikls Gārnets («Traktor»).

Tikmēr Rietumos mača sākumā uz ledus izies Pāvels Dacjuks (CSKA), Aleksandrs Ovečkins (Maskavas «Dinamo») un Iļja Kovaļčuks (SKA). Aizsardzībā cīnīsies Zdeno Hāra (Prāgas «Lev») un Aleksandrs Rjazancevs («Severstaļ»), bet rietumnieku vārtus sargās Sergejs Varlamovs («Lokomotiv»).

Rietumu konferences komandu vadīs Znaroks, kā arī Juka Jalonens no SKA komandas un «Lokomotiv» vienības vadītājs Toms Rovs.

Savukārt Austrumu konferences komandu vadīs «Traktor» galvenais treneris Valērijs Belousovs, Magņitogorskas «Metallurg» galvenais stratēģis Pols Moriss un Petri Matikainens, kurš ikdienā strādā ar «Avangard» vienību.

Šīs sezonas līgas Zvaigžņu spēle 12.-13.janvārī notiks Čeļabinskā.

No 7. līdz 11.janvārim līdzjutēji atsevišķā balsojumā izvēlēsies abu komandu kapteiņus.

Šīs sezonas Zvaigžņu spēles nedēļas nogales Leģendu mačā spēkiem mērosies Sergeja Makarova un Vjačeslava Fetisova komandas.

Kā zināms, Rīgā šogad notika ceturtā KHL Zvaigžņu spēle. Pirmā notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, bet trešā pagājušajā gadā notika Sanktpēterburgā.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu