Aņisins: Pie Znaroka nevēlos spēlēt (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas uzbrucējs Mihails Aņisins trešdien pauda sašutumu par savu atbrīvošanu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Maskavas «Dinamo», kuru trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

«Par atlaišanu uzzināju neilgi pirms treniņa, atlūgumu man burtiski iebāza sejā,» «Sovetskij sport» citēts Aņisimovs. «Biju gatavs pārstāvēt vareno Maskavas «Dinamo» komandu, taču nevēlos spēlēt pie Oļega Znaroka un Andreja Safronova («Dinamo» ģenerāldirektors).»

«Savus nākotnes plānos paturēšu noslēpumā. Iespējams, beigšu spēlēt hokeju,» piebilda uzbrucējs.

«Neesmu kavējis nevienu treniņu. Esmu tiešs cilvēks; kas ir Znaroks un Safranovs - varu atkārtot vēlreiz. Nekad neviena priekšā necentīšos zemoties,» teica Aņisins.

«Esmu 24 gadus vecs, par savu rīcību atbildu. Esmu gatavs iet līdz galam. Kādreiz visi sapratīs, ka Aņisinam ir taisnība,» paziņoja krievu hokejists.

Kā zināms, Aņisinu Maskavas «Dinamo» atbrīvoja otrdien. Galvenais iemesls bija Aņisina neapmierinātība ar Znaroka lēmumu viņu atstāt rezervē.

Šīs sezonas 17 KHL regulārā čempionāta spēlēs Aņisins izcēlās ar 2 vārtu guvumiem un 5 rezultatīvām piespēlēm.

Pagājušajā sezonā Aņisins kļuva par Gagarina kausa izslēgšanas spēļu varoni, 21 spēlē atzīmējoties ar 14 precīziem metieniem.

KHL Rietumu konference kopvērtējumā Maskavas «Dinamo» ar 73 punktiem 33 spēlēs atrodas pārliecinošā līderpozīcijā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu