Znaroka «Dinamo» atsakās no Aņisina (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienība Maskavas «Dinamo» atteikusies no pagājušās sezonas Gagarina kausa labākā vārtu guvēja Mihaila Aņisina palīdzības.

Ceturtdien sākotnēji Aņisins veica demaršu no komandas, caur medijiem pieprasot tikšanos ar Maskavas vienības prezidentu Arkādiju Rotenbergu.

«Saņēmu ziņu, ka klubs gatavojas mani nosūtīt uz fārmklubu. Tāpēc gribu oficiāli paziņot, ka pirms tikšanās ar kluba prezidentu es vairs laukumā neiziešu,» teica Aņisins. «Divi cilvēki - ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs un galvenais treneris Oļegs Znaroks - uzskata sevi par cariem un vēlas ar mani nokārtot personiskās darīšanas.»

Aņisins izteicās, ka Znaroks esot kardināli mainījies pēc Gagarina kausa pacelšanas virs galvas.

Vēlāk ceturtdien Maskavas «Dinamo» komanda paziņoja, ka Aņisinu uz fārmklubu vēlējās īslaicīgi nosūtīt sportiskās formas atgūšanai, tomēr tagad tā ar viņa pakalpojumiem vairs nerēķinās.

«Pēc treneru štāba un komandas kapteiņu tikšanās tika vienbalsīgi pieņemts lēmums, ka Mihails Aņisins »Dinamo« klubam nav vajadzīgs,» teikts paziņojumā.

Pagājušo sezonu Aņisins sāka Čehovas «Vitjaz» komandā, bet vēlāk pievienojās «Dinamo», palīdzot vienībai izcīnīt Gagarina kausu.

Vasarā hokejists pieprasīja ievērojamu algas palielinājumu, tāpēc ilgstoši netrenējās ar vienību, bet vēlāk abas puses panāca kompromisu, parakstot vienošanos līdz 2014.gadam.

Augumā mazais Aņisins aizvadītajā sezonā piedalījās 21 Gagarina kausa spēlē, kurās guva 14 vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, palīdzot Maskavas «Dinamo» triumfēt sacensībās.

Savukārt šosezon viņš piedalījies 17 regulārā čempionāta mačos, kuros izcēlies ar diviem gūtajiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu