Klāt atkal kalendārs «Rallijs Latvijā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir aizvadīta Latvijas rallija 2012. gada sezona, saskaitīti punkti un nosaukti uzvarētāji. Sportistiem ir pienācis brīdis pārdomāt nobrauktos kilometrus. Aizgājušo sezonu pārspriež eksperti un līdzjutēji. Uz pagājušo rallija gadu caur objektīvu atskatās arī pazīstamie sporta fotogrāfi Raimonds Volonts un Jānis Asaris.

Autori kalendārā, kurā kā jau vienmēr vērojami jauni akcenti, atspoguļojuši aizvadītās rallija sezonas dinamiskākos momentus un spraigākos brīžus.

Foto: Publicitātes foto

Fotogrāfijas tāpat atklāj Latvijas ainavas neatkārtojamību, tā kalpo kā brīnišķīgs fons aizraujošajām sacensībām. Jaunajā kalendārā būs iespējams atrast arī vārdadienas. Ar Moller Auto Lidosta atbalstu tapis kalendāra vāks, kas ir veltījums Audi Quattro WRC uzvaras 30. gadadienai.

Foto: Publicitātes foto

Kalendārs tapis sadarbībā ar Narvesen, Mol Dynamic, AL Racing un Raunas bruģakmeni. Kalendāru «Rallijs Latvijā» 2013 var iegādāties NARVESEN, Maxima XX un XXX , Sky, Statoil un citās lielākajās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu