«Chelsea» zaudē kārtējā premjerlīgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas 15.kārtas mačā sestdien zaudējumu piedzīvoja Londonas «Chelsea» komanda, kas ar 1:3 (1:0) viesos piekāpās Vesthemas «United» futbolistiem, sarežģījot situāciju vienības galvenā trenera vietas izpildītājam Rafaelam Benitesam.

Spēles 13.minūtē «Chelsea» vadībā izvirzīja spānis Huans Mata, taču otrajā puslaikā neizšķirtu panāca bijušais Londonas kluba jauniešu komandas spēlētājs Karltons Kouls.

Mača 86.minūtē Vesthemas klubu vadībā pēc Koula piespēles izvirzīja Senegālas pussargs Mohameds Diamē, bet kompensācijas laika pirmajā minūtē vēl vienus vārtus «United» vienības labā guva Mali uzbrucējs Modibo Maiga, uzstādot mača galarezultātu.

Ne Diamē, ne Maiga nebija iekļauti Vesthemas vienības pamatsastāvā un laukumā nāca vien otrajā puslaikā.

Kopš Benitesa iecelšanas par «Chelsea» galvenā trenera pienākumu izpildītāju, komanda piedzīvojusi vienu zaudējumu un divas reizes cīnījusies neizšķirti.

Šādi kluba rezultāti varētu kļūt par iemeslu, lai komandas īpašnieks Romāns Abramovičs izteiktu neapmierinātību ar trenera darbu un Benitesa pozīcijas pie komandas stūres kļūtu nestabilas.

«Chelsea» vadīšana Benitesam tika uzticēta pēc tam, kad no galvenā trenera amata tika atlaists bijušais Itālijas izlases pussargs Roberto di Mateo.

Premjerlīgas kopvērtējumā «Chelsea» ar 26 punktiem 15 mačos ieņem trešo vietu, bet Vesthemas futbolisti ar ar 22 punktiem ir septītajā pozīcijā.

Līderi ar 33 punktiem 14 spēlēs ir Mančestras «United» komanda.

Mančestras vienība savu 15.kārtas spēli aizvadīs sestdienas vakarā, kad izbraukumā tiksies ar Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvēto «Reading» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu