Znaroka nometnē nopietnas sastāva problēmas pirms mača Rīgā (16)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienību Maskavas «Dinamo» pirms spēles Rīgā pret Latvijas klubu Rīgas «Dinamo» skārušas nopietnas sastāva problēmas.

Pirms ceturtdien paredzētā mača Maskavas kluba savainoto spēlētāju sarakstā otrdien atrodas septiņi spēlētāji, kas ir lielākais rādīts visā līgā.

Savainoto spēlētāju sarakstā atrodas aizsargi Deniss Barancevs un Igors Ščadilovs, uzbrucēji Mihails Aņisins, Jurijs Babenko, Aleksandrs Bojkovs un Konstantīns Gorovikovs, kā arī vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko.

Savukārt Rīgas «Dinamo» vienības savainoto spēlētāju sarakstā atrodas aizsargi Matjē Karls, Oskars Cibuļskis un Krišjānis Rēdlihs. Vienības sastāvā pašlaik ir seši šīs pozīcijas spēlētāji, ieskaitot jauno Mārtiņu Poreju.

Kā zināms, Maskavas «Dinamo» rindās Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā spēlē pasaules hokeja superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins. Tāpat vienības rindās nesen atgriezies publikas mīlulis, Somijas uzbrucējs Leonīds Komarovs.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 29 punktiem 29 spēlēs atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā, no «play-off» zonas atpaliekot par deviņiem punktiem. Savukārt Maskavas «Dinamo» ar 61 punktu 29 cīņās Rietumu konferencē ieņem trešo vietu.

Rīgas «Dinamo» komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu