«Latgols» handbolisti uzvar arī «Jūrmalas Sports» vienību (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.handball.lv

Piekto uzvaru piecās spēlēs šodien izcīnīja «SK Latgols» handbolisti, kas savā laukumā ar 46:23 (23:11) sagrāva «Jūrmalas Sports» vienību. Sievietēm uzvaras svinēja «SK Latgols» un Dobeles SS.

«SK Latgols» sastāvā pirmo spēli šajā sezonā aizvadīja Gunars Dalibo (attēlā), savukārt mājinieku sastāvā trūka pamatvārtsarga Gata Kozlova. Izmaiņas komandā netraucēja laukuma saimniekiem izcīnīt pārliecinošu uzvaru - 46:23.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar desmit gūtajiem vārtiem bija jau pieminētais Dalibo, bet deviņas reizes izcēlās Kaspars Lisovskis un Vitālijs Borisenko. Viesiem desmit vārtus guva Edvīns Latkovskis, bet piecus - Raitis Ence.

«SK Latgols» ar desmit punktiem likumsakarīgi ieņem turnīra tabulas pirmo vietu, savukārt «Jūrmalas Sports» ar trīs punktiem ierindojas septītajā pozīcijā.

Otro uzvaru divās dienās izcīnīja «SK Latgols» handbolistes, kas šorīt izbraukumā ar 40:34 (21:16) pieveica «Salaspils HK» komandu. Uzvarētājām deviņus vārtus guva Marija Zaščerinska, bet astoņus - Inese Šļubčenko. Mājiniecēm desmit reizes izcēlās Linda Borisanova, bet deviņas - Dace Potapova.

Citā spēlē ceturto uzvaru septiņās spēlēs izcīnīja Dobeles SS handbolistes, kas izbraukumā ar 46:35 (20:17) pārspēja Skrīveru komandu. Uzvarētāju sastāvā 14 vārtus guva Laura Ņeverovska, bet 11 - Elīna Freiberga un Adele Veldze. Laukuma saimniecēm 11 reizes atzīmējās Annija Ozoliņa, bet astoņas - Ramona Liepiņa.

«SK Latgols» ar piecām uzvarām ieņem otro vietu, Dobeles SS - ceturto, Skrīveri - piekto, bet «Salaspils HK» - sesto.

Latvijas Virslīgas čempionāts
25. novembris.

SK Latgols - Jūrmalas Sports 46:23 (23:11)
Latgols: Dalibo 10/2, Borisenko un Lisovskis 9, Tuminskis 7, Rancāns 3, Strazds, Zinovjevs un Tretjakovs 2, Valainis un Matvejenko 1.
Jūrmalas Sports: Latkovskis 10, Ence 5, Gulbis 4, Narme 3, Grīnbergs 1.

Salaspils HK - SK Latgols 34:40 (16:21)
Salaspils: Borisanova 10, Potapova 9/4, Seržanova 6, Daugaviete 5, Kozlova 3, Sokologorska 1.
Latgols: Zaščerinska 9, Šļubčenko 8, Daņiļenko 6/2, Fota un Puncule 5, Borisenko 3, Maļavkina 2, Zaharāne un Matisāne 1.

Skrīveri - Dobeles SS 35:46 (17:20)
Skrīveri: Ozoliņa 11/1, Liepiņa 8, Čeiča un V.Balanda 7, E.Balanda 2.
Dobeles SS: Ņeverovska 14, Freiberga un Veldze 11, Umbraško 7, Rozenfelde 2, Romane 1.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu