«RTU/Inspecta» aptur «Ķekavu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

Pie pirmās uzvaras sava jaunā trenera Normunda Zvejnieka vadībā šovakar tika Rīgas komanda «RTU/Inspecta», kas savā laukumā pagarinājumā ar 7:6 pieveica čempionāta līderi «Ķekavu», pārtraucot pretinieku astoņu panākumu sēriju. Izšķirošos vārtus rīdzinieku labā guva Edžus Bunka.

Rīgas Olimpiskajā centrā šovakar spēkojās «RTU/Inspecta», kas divās pēdējās spēlēs bija piedzīvojusi zaudējumus, un čempionāta līdere «Ķekava», kas pēdējās astoņās spēlēs laukumu bija atstājusi kā uzvarētāja. Ne pirmo reizi apstiprinājās, ka ir spēles, kurās iepriekšējai statistikai nav nekādas nozīmes – jau 14.minūtē «RTU/Inspecta» bija izvirzījusies vadībā ar 5:1.

Ķekavieši sāka pretinieku ķeršanu, kas viņiem samērā labi padevās – jau 37.minūtē pēc Ērika Akulova trāpīga metiena uz rezultāta tablo atkal bija neizšķirts – 6:6. Lai arī līdz pamatlaika beigām bija samērā daudz laika, neviena no komandām pie vārtu guvuma vairs netika, bet pagarinājuma 2.minūtē varēja uzgavilēt rīdzinieki - Edžus Ceriņa piespēle atrada Edžu Bunku, kurš nekavējās to raidīt Ivara Dišereita sargāto vārtu tīklā – 7:6.

Par labāko spēlētāju «RTU/Inspecta» rindās tika atzīts «gandrīz ideālais» Atis Blinds, kurš tāpat kā Oskars Fīrmanis guva divus vārtus, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Jānis Jansons. «Ķekavas» labā Ēriks Akulovs guva 3 (2+1), Alvis Dāle – 3 (1+2) punktus, bet par labāko tika atzīts Gints Klēģers, kura kontā viens precīzs raidījums.

«RTU/Inspecta» rindās par labāko spēlētāju atzītais uzbrucējs Atis Blinds atzina, ka viņa komandu pēdējā laikā skārušas nopietnas pārmaiņas, tāpēc, protams, ir vajadzīgs laiks, lai florbolisti panāktu saprašanos laukumā un saspēlētos. Kā rāda notikumu attīstība, šis process notiek sekmīgi – Rīgas komanda nekādā gadījumā nav norakstāma, ja reiz spēj atņemt punktus Virslīgas līderiem.

Runājot par spēli, A.Blinds uzsvēra, ka tā bijusi ļoti atklāta un asa, bet liels paldies mača tiesnešiem, kuri lieliski tikuši galā ar saviem pienākumiem. Arī viss turnīrs šosezon esot ārkārtīgi interesants, jo ir ļoti daudz neprognozējamu rezultātu. Rītdienas mačā pret Kocēnu «Rubeni» rīdzinieki noteikti mēģināšot pagarināt savu uzvaru sēriju.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, 24.novembris

«RTU/Inspecta» – «Ķekava» 7:6 (5:3, 1:3, 0:0, 1:0)

Metienu attiecība:

34:35 (13:11, 7:15, 12:9, 2:0)

Rezultatīvākie:

«RTU/Inspecta» – Jānis Jansons 3 (1+2), Oskars Fīrmanis 2 (2+0), Atis Blinds 2 (2+0), Edžus Ceriņš 2 (1+1), Miķelis Dravnieks 2 (0+2), Edžus Bunka 1 (1+0), Aleksandrs Mahortovs 1 (0+1), Kristians Lisovskis 1 (0+1).

«Ķekava» – Ēriks Akulovs 3 (2+1), Alvis Dāle 3 (1+2), Gunārs Klēģers 2 (0+2), Gints Timoško 1 (1+0), Jānis Peičs 1 (1+0), Gints Klēģers 1 (1+0), Jānis Belasovs 1 (0+1).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu