Mirušais hokejists Astašenko tiks apglabāts nākamnedēļ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Atvadīšanās no šonedēļ mirušā bijušā Latvijas hokeja izlases aizsarga Kaspara Astašenko notiks nākamajā trešdienā, ziņo Astašenko kolēģis, «Radio SWH» žurnālists Ainārs Rutkēvičs.

Atvadīšanās notiks plkst.13 Rīgas krematorijas lielajā zālē, bet Astašenko apglabāts tiks plkst.14 Miķeļa kapos.

Kā ziņots, Astašenko miris šonedēļ 37 gadu vecumā apstiprināja žurnālists Armands Puče, kuru informējusi hokejista ģimene.

Laika posmā no 1999. līdz 2001.gadam Astašenko divas sezonas pabija Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Tampabejas «Lightning», 23 spēlēs gūstot vienus vārtus, divas rezultatīvas piespēles un nopelnot astoņas soda minūtes.

Latvijas izlases rindās Astašenko piedalījās 2001. un 2006.gada pasaules čempionātā, kā arī 2002.gada olimpiskajās spēlēs Soltleiksitijā. Izlasē viņš aizvadīja 21 spēli, kurā izcēlās ar septiņiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Pēdējās spēles profesionālajā karjerā viņš aizvadīja pagājušajā sezonā, kad pārstāvēja Latvijas komandu «SMScredit.lv» un arī Somijas ceturtās līgas klubu «Muik Hockey». Karjeras laikā viņš pārstāvēja arī Krievijas, Slovākijas, Itālijas un Anglijas komandas.

2003.gadā viņš ASV tika arestēts par heroīna glabāšanu. Kā vēlāk stāstīja pats Astašenko, šādi viņš no nepatikšanām izglābis kādu gados jaunu un talantīgu spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu