Rīgā uz gājēju pārejas automašīna notriekusi sirmgalvi (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Rīgā uz gājēju pārejas vieglā automašīna notrieca kādu 74 gadus vecu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Rēzeknes ielā 1980.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mitsubishi», uz gājēju pārejas notrieca 1938.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Vienības gatvē, automašīna «Renault», kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar automašīnu «VW», kuru vadīja 1977.gadā dzimusi sieviete. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas «VW» vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 46 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji, 15 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu