Par florbola izlases kapteini ievēlēts Oskars Fīrmanis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

19.novembrī Rīgas olimpiskajā centrā notika Latvijas vīriešu florbola izlases vienas dienas treniņnometne. Nometnes laikā tika ievēlēts mūsu valstsvienības kapteinis – izlases spēlētāji pirmo reizi šo godu uzticēja Oskaram Fīrmanim.

Mazāk par divām nedēļām atlicis līdz 9. pasaules čempionāta florbolā vīriešiem sākumam – tas norisināsies no 2. līdz 9. decembrim Šveices pilsētās Cīrihē un Bernē. Šodien Latvijas izlase aizvadīja savu priekšpēdējo treniņnometni, kuras laikā tika ievēlēts komandas kapteinis un divi viņa asistenti.

Pēc spēlētāju balsojuma rezultātiem par izlases kapteini kļuva Oskars Fīrmanis (RTU/Inspecta, Rīga), viņa pirmais asistents būs Mārtiņš Rajeckis (Lekrings, Cēsis), bet otrais asistents – Artis Raitums (Talsi/Triobet).

Dienas laikā florbolistiem notika divas treniņnodarbības. Pirmajā no tām tika strādāts pie florbolistu fiziskās sagatavotības, šo treniņu vadīja Jānis Volajs. Pēcpusdienā trenera Ginta Bikara vadībā spēlētāji darbojās ar nūjām un bumbiņu, liekot uzsvaru uz komandas taktiku, spēlējot skaitliskajā vairākumā un mazākumā.

zlases spēlētājus apmeklēja Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons, kurš visus klātesošos apsveica Latvijas Republikas proklamēšanas 94. gadadienā, kā arī uzdāvināja katram grāmatu par Latvijas vēsturi. Savā uzrunā I.Pētersons novēlēja mūsu florbolistiem godam cīnīties pasaules čempionātā, ar cieņu pārstāvot savu valsti.

Pasaules čempionātā Latvijas vīriešu izlase spēlēs C apakšgrupā, kur mūsu komandas pretinieces būs ASV (2.decembrī), Japānas (3.decembrī) un Čehijas (4.decembrī) valstsvienība. Savas spēles Latvijas valstsvienība aizvadīs Cīrihē. Pirms pašas izlidošanas uz Šveici Latvijas komanda aizvadīs vēl vienu treniņnometni, kas notiks 29.novembrī – arī Rīgas olimpiskajā centrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu