BK «Ventspils» pagarina līgumu ar Kempbelu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Basketbola kluba «Ventspils» amerikāņu aizsargs Folarins Kempbels, kurš komandai bija pievienojies uz pārbaudes laiku, noslēdzis vienošanos ar vienību līdz šīs sezonas beigām, TVNET informēja kluba preses daļa.

Kempbela pārbaudes laiks bija trīs spēles, kurās viņš pierādīja, ka labi iekļaujas komandas sastāvā un var kļūt par vienu no komandas līderiem.

Kempbels pievienojās komandai 2. novembrī un jau nākamajā dienā devās laukumā pret Igaunijas klubu «TTU» Baltijas Basketbola līgā (BBL). Pirmajā spēlē Kempbels izcēlās ar 9 punktiem, 5 atlēkušajām bumbām un rezultatīvu piespēli. Jau pēc pāris dienām iemēģināja savus spēkus FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa spēlē pret Norčēpingas «Dolphins», kurā Kempbels atkal guva 9 punktus, izcīnīja 7 atlēkušās bumbas, 2 reizes rezultatīvi piespēlēja, bet ļoti daudz kļūdījās - 8 reizes.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē pret «Liepāja/Triobet» komandu Kempbels ieguva arī Ventspils skatītāju atzinību, kuri neskopojās ar aplausiem par skaistām spēles epizodēm. Un tādu nebija mazums, jo Kempbela kontā bija 17 punkti, 3 atlēkušās bumbas un 1 rezultatīva piespēle.

Kempbels kopā ar komandu šobrīd atrodas Somijas pilsētā Tamperē, kur šovakar laukumā dosies FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa ietvaros pret vietējo «Pyrinto» komandu.

Komandai vēl aizvien nevarēs palīdzēt tās kapteinis Akselis Vairogs, kurš gan strauji atlabst pēc savainojuma, tomēr tuvākajās nedēļās laukumā nedosies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu