Marejs: Tenisistus biežāk jāpārbauda uz dopingu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV atklātā tenisa čempionāta uzvarētājs Endijs Marejs uzskata, ka no tenisistiem biežāk vajadzētu ņemt asinsanalīzes uz dopingu.

«Tenisā mēs ļoti reti nododam analīzes,» britu presē citēts Marejs. «2012.gadā no manis personīgi tika noņemti četri vai pieci asins paraugi. Protams, to vajadzētu darīt biežāk.»

«Lensa Ārmstronga situācija liek aizdomāties, kā viņam tik ilgi izdevās noslēpt dopinga lietošanu. Šādi gadījumi kaitē sportam,» teica Marejs.

Marejam 2012.gada sezona izvērtās ļoti veiksmīgi. Londonas olimpiskajās spēlēs viņš izcīnīja zelta medaļu, bet pēc nepilna mēneša triumfēja «US Open» turnīrā.

25 gadus vecais Marejs ATP rangā šobrīd ar 7690 punktiem atrodas trešajā vietā. Aizvadītajā sezonā Marejs kopumā piedalījās 20 turnīros.

Marejs šajā sezonā vēl plāno piedalīties «ATP World Tour Finals», kas no 5. līdz 12. novembrim norisināsies Londonā. Šajā turnīrā piedalīsies astoņi gada labākie vienspēļu tenisisti un četri dubultspēļu pāri.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu