Ozoliņš kopā ar «Atlant» komandu cieš jau septīto zaudējumu pēc kārtas (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Septīto zaudējumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs sestdien piedzīvoja pieredzējušā latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētā komanda Mitišču «Atlant», kas izbraukumā ar 5:6 (2:1, 1:3, 2:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Ņižņekamskas «Ņeftehimik» vienībai.

Ozoliņš šoreiz tika pie lielākā spēles laika abu komandu rindās, laukumā pavadot 26 minūtes un 54 sekundes. Sev atvēlētājā laikā latvietis veica divus nesekmīgus metienus pa sāncenšu vārtiem.

Uzvarētāju komandas labā divus vārtus guva Nails Jakupovs, bet panākumu mājiniekiem pagarinājuma ceturtās minūtes pašā izskaņā atnesa Oskars Osala.

Iepriekš 21.oktobrī no «Atlant» komandas galvenā trenera amata tika atlaists zviedru speciālists Janne Karlsons, kura pienākumus tagad veic Aleksandrs Smirnovs. Viņa vadībā klubs zaudējis divās cīņās pēc kārtas.

Citviet pie panākuma tika šobrīd savainotā latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv» komanda, kas ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) savā laukumā pārspēja Čerepovecas «Severstaļ» hokejistus.

Uzvarētāju labā vārtus guva Sergejs Plotņikovs un Aleksandrs Čerņikovs, bet «Lokomotiv» vārtsargs Semjons Varlamovs atvairīja visus 24 sāncenšu metienus.

Kā ziņots, mēneša sākumā Rēdliham kādā no treniņiem ripa neveiksmīgi trāpīja pa ceļgalu un latvietis iedzīvojās kājas lūzumā. Pirms tam Rēdlihs «Lokomotiv» un Rīgas «Dinamo» sastāvā bija piedalījies 243 cīņās pēc kārtas, kas bija līgas rekords.

Paredzētais uzbrucēja atkopšanās laiks tiek lēsts divu mēnešu apjomā, taču pats Rēdlihs izteicis cerību laukumā atgriezties ātrāk.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā tagad «Lokomotiv» ar 40 punktiem 20 spēlēs ieņem otro vietu, bet «Atlant» ar 25 punktiem 21 mačā atrodas desmitajā pozīcijā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu