«Dinamo» vadība: Lipmans kaitē Latvijas hokejam (79)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

A/s «Dinamo Rīga» valde nolēmusi atteikties no sadarbības ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF), kamēr tās vadītājs būs Kirovs Lipmans. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» vadība uzskata, ka Lipmans cenšas demoralizēt komandas spēlētājus, trenerus un darbiniekus ar mērķi iedragāt «Dinamo» prestižu, vēsta paziņojums vienības mājas lapā.

«Izvērtējot Lipmana rīcību, kas nodara ievērojamu kaitējumu Latvijas hokeja attīstībai un prestižam un ir vērsta pret Rīgas «Dinamo», valde pirmdien nolēma atzīt par neiespējamu a/s «Dinamo Rīga» turpmāku sadarbību ar LHF Lipmana vadībā,» teikts kluba paziņojumā.

Šāds lēmums pieņemts pēc Lipmana izteikumiem pagājušajā nedēļā, kurus «Dinamo» vadība uzskata par klubu nomelnojošiem. Klubs, visticamāk, reaģējis pēc Lipmana intervijas laikrakstā «Telegraf», kurā viņš «Dinamo» vadību nosaucis par amatieriem, kas neko nesaprot no hokeja.

TVNET sazinājās ar LHF, kura kategoriski nevēlējās komentēt Rīgas «Dinamo» vadības sēdes paziņojumu.

Lipmans kārtējo reizi mēģinot demoralizēt «Dinamo»

«Kopš a/s «Dinamo Rīga» dibināšanas mūs vienmēr ir nepatīkami pārsteigusi LHF prezidenta Lipmana negatīvā attieksme pret Rīgas «Dinamo» klubu, neskatoties uz to, ka līdz pat 70% spēlētāju Latvijas pieaugušo, U-20 un U-18 hokeja izlasēs pārstāv «Dinamo» kluba sistēmas komandas (Rīgas «Dinamo», HK «Rīga», HK «Juniors»). Lipmana destruktīvā rīcība sevišķi ir aktivizējusies KHL piektajā sezonā, kad a/s «Dinamo Rīga» apmelošanas un intrigu piesātinātas politikas realizēšana ir kārtējais Lipmana mēģinājums ne tikai demoralizēt mūsu komandu spēlētājus, trenerus un darbiniekus, bet tā ir arī Lipmana apzināta darbība ar mērķi iedragāt Rīgas «Dinamo» kluba prestižu,» vēsta organizācijas mājas lapa.

LHF vadītājam esot vienaldzīgs izlašu sniegums

Šādi rīkojoties pirms atbildīgām starptautiskajām sacensībām, Lipmans pierāda Latvijas iedzīvotājiem, ka viņam ir vienaldzīgs Latvijas hokeja izlašu sniegums starptautiskajās sacensībās un diemžēl viņu nesatrauc arī Latvijas izlases dalība olimpiskajās spēlēs Sočos, uzskata Rīgas «Dinamo» vadība.

«Ar sev raksturīgu un sev īpaši tīkamu intrigu un apmelošanas politiku Lipmans mēģina jau šobrīd «bruģēt Lipmana atkāpšanās ceļu», lai atbildību no sevis neveiksmīga izlašu starta gadījumā, līdzīgi kā tas ir bijis līdz šim, kārtējo reizi noveltu uz citiem un vainīgos atrastu Latvijas izlašu komandu spēlētājos, treneros, menedžeros un, protams, neveiksmju gadījumā par vienu no galvenajiem vaininiekiem tiks atzīts Rīgas «Dinamo» klubs,» paziņojusi «Dinamo» vadība pēc pirmdien notikušās paplašinātās vadības sēdes.

Pasaules čempionāts esot Lipmana biznesa projekts

Tāpat «Dinamo» norāda, ka atzīstamu rezultātu vai panākumu gadījumā, kā tas arī ir bijis līdz šim, visus iemeslus rezultātu sasniegšanā Lipmans attiecinās nevis uz treneru, spēlētāju un vecāku ieguldījumu, bet gan piedēvēs savam Lipmana «izcili veiksmīgā» hokeja dzīves vadītāja talantam.

«Diemžēl Lipmana enerģija šobrīd ir vērsta nevis uz Latvijas hokeju izlašu sagatavošanu dalībai starptautiskajās sacensībās, bet gan uz Rīgas «Dinamo» prestiža iedragāšanu un koncentrēšanos tikai uz vienas starptautiskas sacensības sarīkošanu - 2017. gada pasaules čempionātu hokejā, kuru Lipmans vēlētos, līdzīgi kā 2006. gada pasaules čempionātu, izveidot par Lipmana biznesa projektu,» pauž «Dinamo» vadība.

Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu