Zviedrijas izlase sensacionāli atspēlējas no 0:4 pret Vāciju (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Neizšķirtu 2014.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra C apakšgrupas mačā trešdien nospēlēja Zviedrijas futbola izlase, kas viesos ar 4:4 cīnījās pret spēcīgo Vācijas valstsvienību.

Lieliski maču iesāka Vācijas futbola izlase, kas pēc uzbrucēja Miroslava Klozes diviem precīziem sitieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Pirmajā puslaikā Vācijas komanda guva vēl vienus vārtus, kad precīzs no soda laukumā bija aizsargs Pērs Mertezakers.

Cīņas otro puslaika Vācija iesāka ar vēl vieniem gūtajiem vārtiem, taču nepilnu 14 minūšu laikā Zviedrija prata samazināt rezultātu līdz minimumam - 3:4. Par galveno spēles varoni kļuva skandināvu uzbrucējs Ramsums Elms, kurš vārtus guva kompensācijas laika trešajā minūtē.

Jāatzīmē, ka Klozem tagad pietrūkst tikai viena vārtu guvuma, lai atkārtotu leģendārā vācieša Gērda Millera rekordu. Šobrīd 34 gadus vecais Kloze izcēlies ar 67 precīziem sitieniem.

Citos šīs apakšgrupas mačos Īrijas nacionālā izlase ar rezultātu 4:1 pārspēja Farēru salas, bet Austrijas izlase pārspēja Kazahstānas komandu.

C apakšgrupas kopvērtējumā pēc četrām kārtām pirmajā vietā ar desmit punktiem ir Vācija, otrajā vietā ar septiņiem punktiem atrodas Zviedrija, par vienu punktu mazāk ir Īrijai, Austrija pagaidām tikusi pie četriem punktiem, Kazahstāna izcīnījusi vienu punktu, bet Farēru salas pagaidām cīnās bez punktiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu