Notiks Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības basketbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 18. līdz 21. oktobrim basketbola skolas «Rīga» sporta bāzē «Daugavas sporta nams» (Kr. Barona iela 107) risināsies Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības basketbolā, kurās par medaļām cīnīsies 1998. gadā dzimušas meitenes, TVNET informēja Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Indra Vilde.

«Vispirms vēlos pateikties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam par ierosmi atjaunot manā vārdā nosauktā kausa izcīņu basketbolā meitenēm. Man šis turnīrs liekas ļoti svarīgs mūsu valsts sieviešu basketbola nākotnei, jo pavisam drīz mūsu jaunās basketbolistes, kuras piedalīsies šajās sacensībās, papildinās mūsu sieviešu basketbola komandas un, iespējams, arī valsts izlasi. Turklāt spēcīgu pretinieču izvēle šim turnīram ir pieredzes apgūšanas pamats mūsu jaunajām spēlētājām. Domāju, ka mani kādreizējie panākumi sportā iedvesmos mūsu meitenes veltīt sevi basketbolam nopietni un ar pilnu atdevi. Ceru, ka šī kausa izcīņa kļūs par jauku, tradicionālu pasākumu ilgā periodā» – pirms kausa izcīņas sacensībām saka izcilā basketboliste Uļjana Semjonova.

Šogad Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības pēc vairāku gadu pārtraukuma ir atjaunotas un paredzētas daudz vērienīgākas, nekā tās bijušas agrāk, jo spēlēm dalību pieteikušas vairākas ārvalstu komandas no Krievijas, Somijas, Lietuvas un Igaunijas.

Latviju sacensībās pārstāvēs divas Rīgas komandas treneru Lilitas Bergvaldes, Aināra Čukstes un Maijas Kubliņas vadībā.

Sacensību pirmajā posmā komandas aizvadīs priekšsacīkstēs, bet svētdien, 21. oktobrī notiks finālspēles un cīņa par medaļām. Sacensību atklāšanas svinīgā ceremonija paredzēta 18. oktobrī plkst. 17.00. Spēļu sākums 18. oktobrī plkst. 15.30, bet pārējās dienās - plkst. 10.00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu