Košečkins, Dalmens un Mirnovs - nedēļas labākie KHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Čerepovecas «Severstaļ» vārtsargs Vasīlijs Košečkins, Sanktpēterburgas SKA aizsargs Kevins Dalmens un uzbrucējs Igors Mirnovs no Ufas «Salavat Julajev» nosaukti par pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

29 gadus vecais Košečkins pagājušajā nedēļā piedalījās trijos mačos, divos no tiem laukumu atstājot nepārspēts. Viņš atvairīja 96,2% pretinieku mestās ripas.

Teicamu sniegumu Košečkins demonstrēja sestdien «Arēnā Rīga», palīdzot savai vienībai 1:0 pārspēt Rīgas «Dinamo» komandu. Šajā mačā viņš tika galā ar visiem 29 rīdzinieku metieniem.

Tikmēr Dalmens trīs spēlēs izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients bija +5.

Par nedēļas labāko savā ampluā atzītais «Salavat Julajev» uzbrucējs Mirnovs pagājušajā nedēļā guva piecus vārtus trijos mačos.

Savukārt par nedēļas labāko jauno spēlētāju atzina Ņižņekamskas «Ņeftehimik» komandas uzbrucēju Nailu Jakupovu, kurš divās spēlēs guva trīs vārtus, vidēji laukumā pavadot 17 minūtes un 53 sekundes.

Jakupovu šogad Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta ceremonijā ar pirmo numuru izvēlējās Edmontonas «Oilers» komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu