Ankipāns un Laviņš atgriezušies «Dinamo» sastāvā (70)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» sastāvā atgriezušies pieredzējušais aizsargs Rodrigo Laviņš un uzbrucējs Ģirts Ankipāns, kuri sportiskās formas uzlabošanai sezonas sākumā spēlēja fārmkluba «Liepājas metalurgs» rindās.

Tikmēr uz Liepāju dosies uzbrucēji Gunārs Skvorcovs un Ainārs Podziņš, vēsta vienības mājas lapa.

Abi pieredzējušie hokejisti uz «Liepājas metalurgu» tika nosūtīti septembra sākumā un šajā laikā liepājnieku sastāvā Baltkrievijas atklātajā čempionātā ir piedalījušies 9 spēlēs, kurās Ankipāns atdeva 5 rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficientu +3, bet Laviņš guva 2 vārtus un atdeva 1 rezultatīvu piespēli, nopelnot lietderības koeficientu +3.

«Dinamo» sastāvā neviens no viņiem šosezon KHL čempionātā pagaidām nav spēlējis.

Skvorcovs šosezon Rīgas kluba sastāvā ir piedalījies 6 spēlēs, kurās ar rezultativitātes punktiem nav izcēlies, bet iepriekšējās sezonās viņš spēlēja tieši «Liepājas metalurga» rindās.

Savukārt Podziņš šosezon Rīgas «Dinamo» sastāvā ir ticis pieteikts KHL regulārā čempionāta spēlēm, tomēr laukumā nav devies, taču ir aizvadījis 5 mačus HK «Rīga» sastāvā Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) čempionātā, kuros atdeva 2 rezultatīvas piespēles.

Nākamo spēli Latvijas vienība KHL turnīrā aizvadīs trešdien Ukrainā, kur tiksies ar latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Doņeckas «Donbass» komandu.

Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu