Top 5 neieredzētākie ASV sportisti (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sliktie puiši ir redzami ne tikai ASV asa sižeta filmās, tādi ir arī sporta pasaulē. TVNET lasītājiem piedāvā iepazīties ar pieciem šā brīža neieredzētākajiem ASV sportistiem, kuri sliktu slavu iemantojuši ne tikai sporta laukumos, bet arī ārpus tiem.

5. Kriss Hamfrijs (NBA kluba Ņūdžersijas «Nets» basketbolists).

Negatīvu tēlu 27 gadus vecais Hamfrijs iemantoja pēc tam, kad apprecējās ar realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu. Pēc 72 dienām Kima pieprasīja šķiršanos.

4. Damukongs Suhs (NFL kluba Detroitas «Lions» futbolists).

Damukongs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem aizsardzības spēlētājiem NFL. Tomēr fanu dusmas pār Suhu gāzās pēc 2011.gada 24.novembra NFL spēles, kad Damukongs ar kāju tīšām uzkāpa Grīnbejas «Packers» komandas futbolistam Evanam Dītriham Smitam. Pēc mača Damukongs taisnojās, ka nejauši esot paklupis uz pretspēlētāja rokas, pilnībā noliedzot savu vainu.

3. Plaksiko Buress (NFL futbolists).

2008. gadā Buress devās uz slaveno Ņujorkas naktsklubu «LQ». 35 gadus vecais sportists uz šo iestādi līdzi bija paņēmis «Glock» pistoli, kura bija aizbāzta aiz jostas. Ieejot klubā, pistole sāka slīdēt ārā un izšāva. Rezultātā gandrīz tika nošauts kluba apsargs un savainots pats Buress. Par šo incidentu Buresam piesprieda divu gadu ilgu cietumsodu. Neskatoties uz šo atgadījumu, Buress veiksmīgi atgriezās sporta pasaulē, taču tā arī nespēja atgūt fanu mīlestību.

2. Taigers Vudss (golfa spēlētājs).

Pasaules golfa ranga līderis un pirmais sportists miljardieris Taigers Vudss savu vārdu pamatīgi aptraipīja pirms dažiem gadiem, kad, būdams oficiāli precējies, iesaistījās mīlas dēkās ar vairāk nekā 120 dažādām sievietēm. Pēc skandalozas šķiršanās prāvas Vudsam ar tiesas rīkojumu bija 45 dienas jāpavada klīnikā, kur tiek ārstēti no seksa atkarīgie.

1. Maikls Viks (NFL kluba Filadelfijas «Eagles» futbolists).

Amerikāņi tā arī laikam nekad nespēs piedot vienam no saviem izcilākajiem NFL saspēles vadītājiem. 2007.gadā Vikam par nelegālām suņu cīņām un likmju pieņemšanu uz tām piesprieda divus gadus ilgu cietumsodu. Visa pasaule bija šokēta par sava varoņa rīcību.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu