«Hyundai» atgriezīsies WRC čempionātā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Par atgriešanos pasaules autorallija čempionātā (WRC) gatavojas paziņot Dienvidkorejas autoražotāji «Hyundai», vēsta «Automarket.ro».

Topošais «i20» sacīkšu auto publikai tiks izrādīts šomēnes paredzētajā Parīzes motoru šovā.

Savukārt atgriešanās WRC čempionātā komandai paredzēta, sākot ar 2014.gada sezonu, tomēr oficiāli tas vēl nav ticis apstiprināts.

Līdz ar to 2014.gada sezonā WRC čempionātā gaidāma vēl divu komandu iesaistīšanās, jo iepriekš par šādiem plāniem paziņoja «Toyota». Bet nākamgad šobrīd startējošajiem «Ford Fiesta RS WRC», «Citroen DS3 WRC» un MINI Countryman WRC piebiedrosies «Volkswagen Polo R WRC», kura izstrāde ar divkārtējā pasaules rallija čempiona un Dakāras maratonrallija uzvarētāja Karlosa Sainsa piedalīšanos lieliem soļiem tuvojas noslēgumam.

«Volkswagen» automobiļa izstrādes laikā, lai vācu ražotājam būtu vieglāk aklimatizēties uz WRC skatuves, komandas pirmais apstiprinātais pilots Sebastjans Ožērs šā gada čempionātā startē pilnā apmērā ar S2000 klases «Škoda Fabia».

«Hyundai» komanda WRC čempionātā pēdējo reizi startēja 2003.gadā, tomēr tās sezonas gaitā finansiālu apsvērumu dēļ no dalības sacensībās izstājās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu