Ernests Gulbis piedalās Piena muižas tenisa kortu atklāšanā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 9. septembrī, Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis atklāja jaunizveidotus tenisa kortus Piena muižā, Sieksātē (Rudbāržu pagasts, Skrundas novads), pārgriežot lenti kopā ar tenisa kortu saimnieci Aneti Sesku, TVNET informē Piena muižas pārstāvji.

Jaunizveidotajā sporta kompleksā iekļauti divi tenisa korti un multifunkcionāls sporta laukums, kuru iespējams pielāgot vairākiem sporta veidiem – tenisam, minifutbolam, florbolam, basketbolam, volejbolam, badmintonam, rokasbumbai. Laukumiem ir mākslīgās zāles segums un tie ir apgaismojami tumšajās diennakts stundās.

Atklāšanas ceremoniju Piena muižas sporta kompleksā pagodināja gan tenisa spēles lielmeistari un sporta veida pārstāvji, gan arī tenisa spēles cienītāji. Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis atzina, ka «labiekārtoti tenisa laukumi ir milzīgs ieguvums tenisa spēles popularizēšanā un arī iespēja sportistiem trenēties sakārtotā vidē».

Foto: Publicitātes foto

Pirmie kortus iemēģināja tenisists Ernests Gulbis, Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis, Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis, un Piena muižas tenisa kortu saimniece Anete Seska. Uzreiz pēc svinīgās atklāšanas uz pirmajām spēlēm tikās Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Einārs Fogelis, tenisa treneris Pauls Feldmanis, kā arī Latvijas tenisa izlases spēlētāji Deniss Pavlovs un Andis Juška.

Foto: Publicitātes foto

«Man tiešām prieks, ka ir izdevies Piena muižas kompleksā izveidot vietu, kur iespējams nodoties tenisa spēlei, organizēt sporta nometnes bērniem un uzņemt tenisa spēlētājus visos vecumos. Kamēr pasākuma laikā visa uzmanība tika pievērsta tenisa kortiem, trešajā laukumā nemitējās tenisa vienspēles un dubultspēles starp jaunākajiem pasākuma apmeklētājiem. Tas norāda uz vēlmi sportot, spēlēt tenisu un būt aktīviem jau mazā vecumā,» komentē tenisa laukumu saimniece, tenisiste Anete Seska, izsakot arī pateicību Lauku Atbalsta dienestam par sadarbību projekta īstenošanā. Sporta kompleksa izveidei tika piesaistīts Eiropas Savienības līdzfinansējums.

Foto: Publicitātes foto

Tenisa korti turpmāk būs pieejami ikvienam interesentam individuāli, ģimenēm vai grupās, aicinot pieteikties elektroniski uz piens@pienamuiza.lv vai pa tālruni +371 26518660.

Piena muiža un tenisa korti atrodas Sieksātē, Rudbāržu pagastā, Skrundas novadā, 156 km no Rīgas un 69 km no Liepājas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu