Aņisins: Uzvaru veltu bojāgājušajai «Lokomotiv» komandai (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Maskavas «Dinamo» kluba uzbrucējs Mihails Aņisins pēc jaunās sezonas pirmās spēles atzina, ka šo panākumu vēlas veltīt bojāgājušajai Jaroslavļas «Lokomotiv» komandai.

«Emocijas ņēma virsroku, tādēļ mačs sākās nervozā gaisotnē,» «R-Sport» citēts Aņisins. «Labi, ka spējām uzvarēt, taču vēl ir pāragri priecāties, jo sezona tikai tagad sākusies. Ar fizisko kondīciju komandai problēmu nebija.»

«Arī pašam spēka pietika. Tomēr par manu spēles kvalitāti varēs spriest pēc dažiem mēnešiem. Nevēlos izteikt prognozes par visu čempionātu,» sacīja Aņisins.

«Protams, ka uzvaru es veltu bojāgājušajai Jaroslavļas «Lokomotiv» komandai. Lai viņiem vieglas smiltis,» teica Aņisins.

Pats 24 gadus vecais Aņisins mačā pret Omskas «Avangard» izcēlās ar vieniem gūtajiem vārtiem.

Nākamo spēli Maskavas «Dinamo» aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Kazahstānas komandu Astanas «Baris», bet «Avangard» tiksies ar Maskavas CSKA vienību.

Kā zināms, aizvadītās sezonas KHL Gagarina kausa izcīņas finālsērijā Maskavas «Dinamo» ar 4-3 uzvarēja «Avangard», pirmo reizi izcīnot Gagarina kausu.

Līdzšinējās trijās KHL sezonās Gagarina kausu bija izcīnījušas tikai Austrumu konferences komandas - pirmajās divās sezonās triumfēja Kazaņas «Ak Bars», bet aizpagājušajā sezonā par spēcīgāko vienību kļuva Ufas «Salavat Julajev».

Katrai komandai regulārajā čempionātā būs jāaizvada 52 spēles. Regulārā sezona noslēgsies 7. februārī, bet Gagarina kausa izcīņas pēdējā cīņa varētu notikt 19. aprīlī. Tas gadījumā, ja uzvarētāja noskaidrošanai būs nepieciešami septiņi mači.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu