«Dinamo» komanda ir labi sagatavojusies gaidāmajai sezonai (29)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» ir labi sagatavojies gaidāmajai sezonai, uzskata AS «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. Jau trešdien Rīgas «Dinamo» izlidos uz jaunās sezonas pirmo spēli, kas tiks aizvadīta Prāgā, bet pirms tam vadība tikusies ar komandu.

Klubam un Latvijas hokejam ir nākotne

«Aizvadītās pārbaudes spēles parādīja, ka komanda ir ļoti labi sagatavojusies gaidāmajai sezonai. Mani ļoti iepriecināja gados jauno hokejistu progress, kas ir ļāvis viņiem ar neatlaidīgu un mērķtiecīgu darbu nostiprināties komandas pamatsastāvā un pārliecināt trenerus par savu noderīgumu komandai,» uzsvēris Savickis. «Tas nozīmē, ka gan mūsu klubam, gan visam Latvijas hokejam ir nākotne. Mani iepriecināja arī leģionāru līdz šim parādītais sniegums, jo viņi attaisno uz sevi liktās cerības.»

Jācīnās par uzvaru katrā spēlē

«Tikai labus vārdus varu teikt arī par hokejistiem, kas «Dinamo» sastāvā spēlē jau vairākas sezonas un veido komandas kodolu,» stāstīja padomes priekšsēdētājs. «Komandai novēlu saglabāt uzņemt spēles ritmu un cīņassparu, cīnoties par uzvaru katrā KHL čempionāta spēlē.»

Tikmēr AS «Dinamo Rīga» padomes loceklis Guntis Ulmanis atzīmēja, ka šim Rīgas «Dinamo» komandas modelim ir pa spēkam uzvarēt jebkuru pretinieku, un novēlēja arī to realizēt dzīvē.

Vienības galvenais treneris Pekka Rautakallio atbildes runā atzina, ka komanda ir labi pastrādājusi sagatavošanās posmā un tagad sezonā centīsies sasniegt maksimālo rezultātu katrā KHL čempionāta spēlē.

Viesspēlētāji labi iejutušies komandā

Vēl leģionāru vārdā dažus vārdus teicis amerikāņu uzbrucējs Robs Šremps, kurš atzina, ka visi ārzemnieki ir ļoti labi iejutušies gan komandā, gan arī Rīgā un ir gatavi darīt visu, lai palīdzētu komandai sasniegt vislabākos rezultātus.

Savukārt Rīgas «Dinamo» jaunais komandas kapteinis Guntis Galviņš atzina, ka komanda ir labi sagatavojusies jaunajai sezonai un visi spēlētāji ir gatavi cīnīties par uzvaru katrā spēlē, nežēlojot ne sevi, ne pretiniekus.

KHL jaunās sezonas atklāšanas mačā šodien plkst.18.30 pēc Latvijas laika Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā līgas čempionvienība Maskavas «Dinamo» uzņems Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas «Avangard» komandu.

Savukārt Rīgas «Dinamo» pirmo maču aizvadīs ceturtdien Prāgā, kad spēkosies ar vietējo «Lev» komandu.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu