Brāļi Kazeļņiki mēģinās uzstādīt pasaules rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. septembrī no plkst. 13.00 līdz 18.00 Rīgā pie t/c Zoom norisināsies Spēkavīru rekorddiena. Desmit Latvijas elites klases spēkavīri centīsies uzstādīt jaunus un uzlabot vecos rekordus dažādos spēka vingrinājumos. Pasākuma kulminācijā Ivars un Agris Kazeļņiki mēģinās uzstādīt jaunu pasaules rekordu, velkot 100 tonnu smagu Scania mašīnu sakabi.

Spēkavīru rekorddienā piedalīsies Latvijas labākie atlēti - brāļi Kazeļņiki, šā gada spēkavīru čempions Dainis Zāģeris, jaunais, bet nu jau visiem zināmais un arī spēcīgais Oskars Martužans, Rolands Fersters, Mareks Leitis, Māris Rozentāls un citi.

Uz rekordiem tieksies piecos dažādos vingrinājumos - Akmens velšana pāri augstumam (noteiktā laikā jāveļ pāri akmens pēc iespējas vairāk reižu), Mašīnas nešana 25 m attālumā uz laiku. Jāceļ Vikinga prese uz maksimālo svaru, jānes 125 kg Fermeris uz attālumu un Krucifikss (smaguma turēšana priekšā).

Jau 26. augustā Ogrē daudzi cilvēki bija liecinieki tam, kā brāļi Agris un Ivars Kazeļņiki veica mēģinājumu sasniegt rekordu un spēja 280 cm tālu pavilkt 80 tonnu smagu automašīnu sakabi. Šoreiz mērķis ir pasaules rekorda sasniegšana, tādēļ, ja vēlies būt liecinieks tam, kā mūsu spēcīgākais brāļu tandēms izdara pasaulē cienīgu darbu, nāc un atbalsti!

Pasākumā būs arī Stieņu Supermenu, brāļu Kozlovu priekšnesumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu