Latvijas U-20 hokejisti apspēlē Krievijas U-18 izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uzvaru Sergeja Žoltoka astotā piemiņas turnīra trešajā mačā piektdien izcīnīja Latvijas U-20 hokeja izlase, kas ar rezultātu 5:1 pārliecinoši apspēlēja Krievijas U-18 valstsvienību.

Latvijas izlases rindās ar precīziem metieniem izcēlās Toms Andersons, Martins Lavrovs, Artūrs Kuzmenkovs, Artjoms Dašutins un Andris Siksnis, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Rihards Bukarts.

TVNET jau ziņoja, ka Latvijas U-20 izlase pirmajā turnīra spēlē ar 8:5 apspēlēja «Liepājas metalurga» hokejistus, bet ceturtdien ar 3:4 zaudēja Baltkrievijas vienaudžiem.

Šodien savā starpā tiksies «Liepājas metalurgs» un Baltkrievijas izlase, bet rītdien Krievija spēkosies ar Baltkrievijas valstsvienību.

Latvijas U-20 valstsvienība šajā turnīrā uzvarējusi tikai vienu reizi - 2008.gadā.

Latvijas U-20 hokeja izlases sastāvs dalībai Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrā

Vārtsargi: Elvis Merzļikins («Lugano», Šveice), Rihards Cimermanis, Boriss Tretjakovs (abi - «Rīga»).

Aizsargi: Krišs Lipsbergs, Pauls Zvirbulis (abi - «Rīga»), Patriks Škuratovs, Edmunds Augstkalns (abi - «HK Juniors»), Edgars Siksna, Oskars Mārtiņš Freimanis, Sandis Šostaks (visi - «Liepājas metalurgs»), Kalvis Ozols («Zemgale»/JLSS), Kristaps Nīmanis («Red Ducks», Somija), Mārcis Martinsons (Šveice).

Uzbrucēji: Artūrs Ševčenko, Nikolajs Jeļisejevs, Martins Lavrovs, Andris Siksnis, Lauris Rancevs, Georgs Golovkovs, Rihards Bukarts, Emīls Potāpovs (visi - «Rīga»), Artūrs Kuzmenkovs, Kārlis Ozoliņš (abi - «Liepājas metalurgs»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu