Āboltiņa izsvilpšanu saista ar fanu karstajām emocijām (189)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V) «Arēnā Rīga» piedzīvoto izsvilpšanu pēc hokeja spēles teiktās runas laikā saista ar fanu karstajām emocijām, nevis ar nepatiku pret politiķiem.

Pie vainas bija karstās emocijas

«Sports ir ne tikai spēle, ko redzam laukumā, kā, piemēram, hokejs un futbols, bet arī azarts un karstas emocijas,» Āboltiņas viedokli skaidroja Saeimas priekšsēdētājas biroja vadītāja Gunda Reire.

Komentējot politikas ekspertu viedokli, ka parlamenta spīkere ir izsvilpta aiz nepatikas pret politiķiem vai aiz neapmierinātības ar pašu Āboltiņu, Reire atbildēja, ka «tie ir viņu vērtējumi». Savukārt Saeimas priekšsēdētājas runā izteiktā norāde, ka fani dažādi vērtē politiķus, esot iecerēta jau iepriekš un neesot bijusi kā reakcija uz līdzjutēju attieksmi.

Savas domas par «Dinamo» faniem nemaina

Ņemot vērā, ka hokeja komandai Rīgas «Dinamo» ar trešo reizi izdevās atgūt kausu, emocijas situšas augstu vilni. Āboltiņa uzskata, ka spēle bija skaista, un, neskatoties uz līdzjutēju karstajām emocijām, viņa joprojām domā, ka «Dinamo» fani ir labākie pasaulē.

Sporta pasākumus apmeklē reti

Āboltiņa pasākumā piedalījusies pēc trīspusēja ielūguma no «Dinamo», VAS «Latvijas Dzelzceļš» un organizatoriem, skaidroja amatpersonas biroja vadītāja. Līdz šim Saeimas priekšsēdētāja šādus sporta pasākumus ir apmeklējusi reti, taču notikumi «Arēnā Rīga» nav iemesls, lai pagrieztu muguru faniem, un viņa droši vien apmeklēs citus sporta pasākumus, ja tiks ielūgta, skaidroja Reire.

TVNET jau ziņoja, ka Rīgas «Dinamo» pēc divu gadu pārtraukuma 29.augustā triumfēja savās mājās notiekošā tradicionālā «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausa izcīņas finālspēlē, uzvarot KHL komandu Jaroslavļas «Lokomotiv».

Pēc spēles uzrunu teica arī Āboltiņa, taču tās laikā daļa līdzjutēju svilpa un trokšņoja.

Komentāri (189)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu