Hokeja līdzjutēji izsvilpj Solvitu Āboltiņu (250)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārtējo reizi sporta līdzjutēji izrādījuši savu nievājošo attieksmi pret pašmāju politiķiem. Šoreiz par upuri krita Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, kura pēc trešdien aizvadītās «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausa izcīņas finālspēles starp Rīgas «Dinamo» un Jaroslavļas «Lokomotiv» komandu izpelnījās līdzjutēju svilpienus, nonākot nepatīkamā situācijā.

«Vienotības» pārstāve pirms balvu pasniegšanas labākajiem spēlētājiem tika izsvilpta, un viņai netika dots vārds izteikties. Turklāt, pirms Āboltiņa grasījās uzrunāt «Arēnā Rīga» sanākušo publiku, radās ķibele ar mikrofonu.

Lai nomierinātu klātesošos, spēles informators līdzjutējus vairākkārt lūdza izturēties korekti un ļaut politiķei veikt svinīgo uzrunu. Arī uzrunas laikā arēnā bija jūtama negatīva attieksme pret Āboltiņu.

«Lai kā jūs nemīlētu politiķus, hokeju mēs mīlam visi. Un es šeit esmu kā absolūta hokeja līdzjutēja - hei, hei, hei,» klāstīja Saeimas priekšsēdētāja.

Iepriekš «Arēnā Rīga» ticis izsvilpts arī bijušais politiķis Ainārs Šlesers, kā arī pašreizējais «Dinamo Rīga» valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis. Viņu ar svilpieniem sagaidīja 2007. gadā, kad Rīgas multifunkcionālajā hallē tikās Latvijas un Lietuvas basketbola valstsvienības.

Jāpiezīmē gan, ka

politiķu aicināšana un uzstāšanās publiskos pasākumos, kuriem nav sakara ar politiku, ir muļķīga un izskaužama padomju laika tradīcija.

Komentāri (250)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu