Astanas «Baris» papildinās ar pazīstamo kausli Mirastiju (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Kazahstānas klubs Astanas «Baris» sastāvu papildinājis ar vienu no pazīstamākajiem līgas kaušļiem Džonu Mirastiju. Līgums ar 30 gadus veco hokeja «policistu» noslēgts uz vienu sezonu.

Aizvadītajā sezonā Mirastijs spēlēja Čehovas «Vitjaz» komandā, kur bija viens no tās lielākajiem kaušļiem. Viņš laukumā devās 30 KHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva divus vārtus un nopelnīja 195 soda minūtes.

Pagājušās sezonas gaitā Mirastijs vairākas reizes saņēma diskvalifikācijas par savām darbībām spēlēs pret citām līgas komandām.

Sliktā nozīmē Mirastijs izcēlās arī pagājušā gada decembra vidū notikušajā mačā pret Rīgas «Dinamo» komandu. Četras sekundes pirms šīs spēles beigām Mirastijs lūkoja izkauties ar uz rezervistu soliņa esošo «Dinamo» uzbrucēju Džeimiju Lundmarku.

Par šādu gājienu Mirastijs toreiz saņēma 5+20 minūšu noraidījumu, bet vēlāk KHL disciplinārā komiteja viņam piesprieda trīs maču diskvalifikāciju.

Par «Baris» komandas jauno galveno treneri jūnijā tika apstiprināts pazīstamais krievu speciālists Vladimirs Krikunovs.

Pirms tam aprīļa sākumā Krikunovs paziņoja, ka neturpinās darbu ar divkārtējo KHL čempionvienību Kazaņas «Ak Bars», kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš.

«Baris» komanda aizvadītās sezonas KHL Gagarina kausā nepārvarēja Austrumu konferences ceturtdaļfināla sēriju, kurā ar 3-4 piekāpās Magņitogorskas «Metallurg».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu