Andersons karjeru turpinās Čehijas augstākajā hokeja līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja aizsargs Jānis Andersons uz pārbaudes laiku pievienojies Čehijas augstākās līgas klubam Homutovas «Pirati», vēsta vienība.

Andersons piektdien jau aizvadīja pirmo maču Homutovas kluba sastāvā, kad tas pārbaudes spēlē ar rezultātu 3:4 zaudēja Zviedrijas vienībai «Linkopings».

Šajā spēlē Andersons cīnījās trešajā aizsargu pārī.

Iepriekšējās divas sezonas 25 gadus vecais Andersons pavadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas «Dinamo», pārsvarā gan spēlējot tās fārmklubā «Liepājas metalurgs».

Divu sezonu laikā Andersons «Dinamo» rindās piedalījās deviņās KHL spēlēs, pie rezultativitātes punktiem netiekot, bet «Liepājas metalurga» komandas sastāvā viņš 26 mačos atzīmējās ar diviem precīziem metieniem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Andersons Latvijas izlases sastāvā piedalījās arī šāgada pasaules čempionātā Stokholmā, kur četrās spēlēs ar rezultativitāti neizcēlās.

Pagājušajā sezonā Homutovas klubs ieņēma otro vietu Čehijas pēc spēka otrajā līgā, izcīnot tiesības šosezon spēlēt valsts augstākajā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu