Sākta biļešu tirdzniecība uz PK kvalifikācijas spēli starp Latviju un Grieķiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot no trešdienas, visās «Biļešu serviss» tirdzniecības vietās, kā arī internetā ir iespējams iegādāties biļetes uz 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra G apakšgrupas pirmo spēli starp Latvijas un Grieķijas valstsvienību. Spēle risināsies 7. septembrī plkst. 21.30 «Skonto» stadionā Rīgā, TVNET informē Latvijas Futbola federācija (LFF) preses dienests.

Latvijas nacionālā futbola komanda 7.septembrī ar mājas spēli savu skatītāju priekšā sāks ceļu pretim 2014. gada Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīram, kurš risināsies Brazīlijā.

Aleksandra Starkova vadītā komanda ielozēta vienā apakšgrupā kopā ar Grieķiju, Bosniju un Hercegovinu, Slovākiju, Lietuvu un Lihtenšteinu. Kvalifikācijas turnīrs risināsies laika posmā no 2012. gada 7. septembra līdz 2013. gada 15. oktobrim. Finālturnīrā iekļūs katras no deviņu apakšgrupu uzvarētājiem, savukārt astoņas labākās otro vietu ieguvējas izspēlēs vēl četras ceļazīmes izslēgšanas spēļu stadijā.

Latvijas futbola izlases pirmā pretiniece – jau labi zināmā Grieķijas valstsvienība, kas 2004. gadā kļuva par Eiropas čempioniem, iepriekšējo divu atlases ciklu ietvaros spēlēja vienā apakšgrupā ar Latvijas izlasi. Šogad notikušajā UEFA Eiropas futbola čempionātā Grieķija iekļuva sacensību ceturtdaļfinālā, kur ar rezultātu 2:4 piekāpās Vācijas futbolistiem. Komandas galvenais treneris ir pieredzējušais portugāļu speciālists Fernando Santošs.

Lai arī Latvijas nacionālajā futbola izlasē ir notikusi ievērojama spēlētāju paaudžu maiņa, tomēr pamatsastāva futbolisti jau guvuši pieredzi, spēlējot gan valstsvienībā, gan arī pazīstamos ārzemju klubos.

Komandas līderi ir Anglijas premjerlīgas kluba «Reading FC» aizsargs Kaspars Gorkšs, Šveices čempionāta līdervienības «F.C. Sion» pamatvārtsargs Andris Vaņins, Krievijas premjerlīgas kluba Maskavas CSKA pussargs Aleksandrs Cauņa, Vācijas Bundeslīgas kluba «Hamburger SV» uzbrucējs Artjoms Rudņevs.

Valstsvienības rindās šajā sezonā sevi labi apliecinājis ir arī Krievijas pirmās līgas kluba Maskavas «Torpedo» uzbrucējs Edgars Gauračs, ar trīs gūtajiem vārtiem palīdzot Latvijas futbola izlasei šogad jūnijā Igaunijā izcīnīt prestižo Baltijas Kausa trofeju.

Biļešu tirdzniecības sākums: trešdien, 22.augusts

Vieta: «Biļešu Serviss» kases un internetā: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/sports/futbols/?concert=110511

Spēles dienā, 7.septembrī, atlikušās biļetes pārdošanā «Skonto» stadiona kasēs (E.Melngaiļa ielā 1a) nonāks no plkst 12:00.

Biļešu cenas: 3 LVL; 5 LVL un 10 LVL

Atlaides:

  • pensionāri, invalīdi: 30% uzradot apliecību;
  • Invalīdiem ratiņkrēslos, lūdzam sazināties ar LFF pa telefonu +371 67295992 vai epastu biletes@lff.lv;
  • skolēni, studenti: 30% uzrādot apliecību;
  • LFF biedri: 30% izmantojot kodu (paziņots vēlāk);
  • «Latvijas Mobilais telefons» klienti: 50%.

Bezmaksas ieeja: bērniem pirmsskolu vecumā kopā ar vismaz vienu no vecākiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu