Skaistas un talantīgas: Top10 «karstākās» olimpietes (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Atskatoties uz aizvadītajām Londonas olimpiskajām spēlēm, TVNET piedāvā nelielu Top10 ar olimpietēm, kuru startiem, saprotamu iemeslu dēļ, jutām līdzi mazliet vairāk kā parasti.

Kā zināms, par gaumi nestrīdas, un šis, nešaubīgi, ir mūsu subjektīvais viedoklis. Lai radītu lielāku intrigu mūsu favorītsportistu sarakstā, kā papildu kritēriju šā topa sastādīšanai izvēlējāmies arī attiecīgās atlētes sasniegto rezultātu Olimpiādē. Otrs priekšnoteikums - valstu dažādība, kuram neesot spēkā, šeit noteikti atrastos vieta vairākām Nīderlandes lauku hokeja spēlētājām.

Kas attiecas uz pašmāju sportistēm, konkurence bija visnotaļ sīva - šeit pelnījušas atrasties gan, piemēram, jaunā vieglatlēte Laura Ikauniece, gan pieredzējušā un simpātiskā tāllēcēja Ineta Radeviča. Tomēr, ņemot vērā faktu, ka pirmajai viss vēl ir priekšā, bet otrā pēc 2004.gada Atēnu spēlēm veltītās fotosesijas žurnālam «Playboy» līdzīgos topos jau pabijusi, šoreiz devām priekšroku mūsu šā gada olimpiskajai simpātijai - Madarai Palameikai.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu