Turpmāk ar premjeru būs vieglāk runāt par sporta jautājumiem (30)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kopā ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V) pavadot desmit dienas olimpiskajās spēlēs, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidentam Aldonim Vrubļevskim radusies pārliecība, ka turpmāk valdības vadītājam būs vieglāk aizstāvēt sporta intereses.

«Premjera izpratne par sporta jautājumiem ievērojami pieaugusi un turpmāk ar viņu par sporta jautājumiem būs vieglāk runāt,» intervijā Latvijas Televīzijai pēc atgriešanās no Londonas sacīja Vrubļevskis.

Arī izglītības un zinātnes ministram Robertam Ķīlim ar izpratni par sportu viss esot kārtībā, taču problēmas esot izpildes līmenī, kam pie vainas varētu būt Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta lomas vājināšana.

Jautāts, vai pēc šīm olimpiskām spēlēm tiks pārskatīts jautājums par finansējumu sportam, LOK prezidents atzina, ka to dara ik reizi, taču patlaban viņš nevar nosaukt konkrētus skaitļus, jo nav zināmi nākamā gada valsts budžeta rādītāji.

Jau ziņots, ka XXX olimpiskajās spēlēs BMX sportists Māris Štrombergs izcīnīja zelta medaļu, pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš - bronzas medaļas, savukārt tāllēcējai Inetai Radevičai pietrūka viena centimetra, lai kāptu uz goda pjedestāla bronzas pakāpiena.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu