Zelta medaļas ieguvēju Latvijā sagaidīsim pirmdien (52)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

XXX Vasaras olimpiskajās spēlēs Londonā šodien rit pēdējā sacensību diena. Londonas olimpiskajās spēlēs zelta medaļu izcīnījušais BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs Rīgā atgriezīsies pirmdien kopīgi ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V), pastāstīja Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Ilze Āķe-Vīksne.

Latvijas BMX braucējiem īpaša sagaidīšana pirmdien Rīgā un Valmierā

Latvijas BMX braucēji lidostā «Rīga» ielidos plkst.17.50 ar «airBaltic» reisu.

Kopā ar Štrombergu un Dombrovski Latvijā kopīgā lidmašīnā atgriezīsies arī LOK prezidents Aldons Vrubļevskis un ģenerālsekretārs Einars Fogelis.

Ar Štrombergu kopā atlidos arī BMX braucēji Edžus Treimanis un Rihards Veide, treneris Ivo Lakučs, trenera palīgi Uldis Pūcītis un Normunds Taims, kā arī mehāniķis Gundars Osis.

Kā informēja LOK, īpašu ar dažādiem pārsteigumiem bagātu sagaidīšanas ceremoniju BMX komandai organizē lidosta «Rīga» un nacionālā lidsabiedrība «airBaltic» sadarbībā ar LOK.

Visi sportistu līdzjutēji, draugi un tuvinieki tiek aicināti ierasties lidostā un ar skaļām ovācijām sagaidīt Štrombergu. Pēc svinīgās sagaidīšanas lidostā speciāli organizēts olimpiskais divstāvu autobuss olimpiešus un viņu atbalstītājus vedīs uz Valmieru, kur plkst.21 valmierieši organizē sportistiem vēl vienu svinīgu sagaidīšanu Valmieras rātslaukumā.

Visi Štromberga sagaidītāji un līdzjutēji, kuri lidostā «Rīga» ieradīsies uz īpašo sagaidīšanas ceremoniju, lidostas īstermiņa autostāvvietā laika posmā no plkst.16 līdz plkst.19 savus auto varēs novietot bez maksas.

Šodien Rīgā atgriezīsies pludmales volejbola olimpiskās bronzas medaļas ieguvēji

Jau zināms, ka šodien plkst.23.30 ar reisu no Frankfurtes Rīgā atgriezīsies pludmales volejbola olimpiskās bronzas medaļas ieguvēji Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš.

Arī pludmales volejbolistu sagaidītājiem būs pieejama bezmaksas īstermiņa auto stāvvieta laika posmā no plkst.22 līdz plkst.1.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu