«Dokāns» paliek nepārspēts «Ghetto Football» otro nedēļu pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Football» 8. augusta posmā Rīgā, Grīziņkalnā finālā «Dokāns» ar 2:1 (2:0) pārspēja «TGK», izcīnot otro panākumu pēc kārtas. Par fināla vērtīgāko spēlētāju tika atzīts uzvaras vārtu autors Jānis Pastars.

Gandrīz nepārtrauktais lietus ieviesa izmaiņas komandu spēka samēros, jo ātrajiem un tehniskajiem spēlētājiem vairs nebija tik daudz priekšrocību cīņās pret daudz smagākajiem un mazkustīgākajiem futbolistiem.

Neiztika arī bez asumiem, un par nesportisku darbību 1/16 fināla mačā diskvalifikāciju izpelnījās «Get Skill» pārstāvji. Spēlējot uz slidenā asfalta, vairākiem favorītiem neizdevās uzvarēt apakšgrupās, tādēļ ātri vien savstarpējos mačos tikās potenciālie laureāti. 2011. gada «Ghetto Football» čempionvienība «Brasa» pēcspēles izgājienos zaudēja jau izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā, atzīstot «Stampā grīdu» pārākumu.

Šā gada ranga līdervienība «U.S.B.» nemaz netika līdz «play-off», jo apakšgrupā palika aiz «TGK» un «Artis Himself». Pusfinālos «Dokāns» uzveica «Bikini Lounge», bet «TGK» pārspēja «Ķengaraga tirgu». Fināla pirmajās piecās minūtēs «Dokāns» guva divus vārtus. Pēc pārtraukuma «TGK» līderis Artjoms Kurazovs vienus vārtus atspēlēja, taču īstai ofensīvai cīņā par neizšķirtu jau pietrūka laika. «Dokāns» triumfēja otro nedēļu pēc kārtas - 2:1.

Trešajā vietā ierindojās «Bikini Lounge». «Ghetto Football» vēl tikai divos posmos (15. un 22. augustā) notiks cīņa par ranga punktiem. 29. augustā notiekošajā finālturnīrā startēs 16 labākās komandas. «Ghetto Football» čempioni saņems Latvijas Futbola federācijas dāvāto ceļazīmi uz 2014. gada Pasaules kausa kvalifikācijas izbraukuma spēli Bosnija un Hercegovina - Latvija.

«Ghetto Games» sezonas turpinājums 9. augustā Rīgā, Grīziņkalnā, kad notiks ne tikai kārtējais «Ghetto Basket» turnīrs, bet arī Latvijas kausa izcīņas trešais posms ārmreslingā «Ghetto Arms».

8. augusta «Ghetto Football» laureāti

Vecākā grupa

1. «Dokāns» (Renārs Pastars, Jānis Pastars, Aigars Trušelis, Mārtiņš Čingulis)

2. «TGK» (Artjoms Kurazovs, Ruslans Marusičs, Andrejs Rižakovs)

3. «Bikini Lounge» (Artūrs Fjodorovs, Juris Hlibovs, Kristaps Kokins)

Jaunākā grupa

1. «Chill» (Maksims Osipovs, Toms Grosmanis, Aleksejs Grjaznovs, Jānis Mārtiņš Ūdris)

2. «Pociki» (Raitis Markevičs, Andrejs Zolotarjovs, Nikolajs Čerbajevs, Valentīns Bezkrovnijs)

3. «Beškarev» (Maksims Miskovs, Deniss Lobačs, Ņikita Pačko)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu