Borodavko piedzīvo zaudējumu otrajā cīņā (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zaudējumu Londonas Olimpiādes otrajā cīņā ceturtdien piedzīvoja Latvijas džudists Jevgēņijs Borodavko, izstājoties no tālākas dalības sacensībās.

Svara kategorijā līdz 100 kilogramiem viņš papildu raundā atzina Vācijas pārstāvja Dimitrja Petersa pārākumu, kurš uzvarēja pēc «yuko» paņēmiena.

Borodavko uzvaras gadījumā varētu turpināt dalību olimpiskajās spēlēs, lai cīnītos vismaz par septīto vietu.

Borodavko pasaules reitingā atrodas 15. pozīcijā, kamēr viņa sāncensis ir 20. vietā, bet olimpisko spēļu rangā Latvijas sportists ierindots 13. vietā, savukārt 28 gadus vecais Peters atrodas par divām pozīcijām zemāk.

Krievijā dzimušais Peters Olimpiādes pirmajā cīņā ar «ippon» pieveica Izraēlas sportistu Arielu Zēvi, bet Borodavko bija vajadzīgas tikai 43 sekundes, lai uzvarētu Entoniju Liu no Amerikāņu Samoa.

Lai iekļūtu sacensību pusfinālā, sportistiem jāpārvar trīs kārtas jeb jāuzvar trijās cīņās. Savukārt divas uzvaras - ceturtdaļfināls - dod cerības turpināt piedalīties gandarījuma turnīrā, cīnoties par bronzas godalgām.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu