Atklāta bezmaksas skrituļslidošanas skola (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar š.g. 5. jūliju, pie tirdzniecības centra Spice divas reizes nedēļā darbosies bezmaksas skrituļslidošanas skola. Skolas atklāšanas pasākumā sociālais portāls babyroom.lv pasniedz pirmo emblēmu par t/k Spice īpašo draudzīgumu ģimenēm.

Visu jūliju ceturtdienās plkst. 18:00-20:00 un sestdienās plkst. 12:00-15:00 tirdzniecības kompleksa Spice autostāvvietā darbosies bezmaksas Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skola, kurā profesionāla trenera vadībā varēs apgūt vai uzlabot skrituļslidošanas prasmes pirms Spice skrituļslidošanas maratona 5. augustā.

Skrituļslidošanas skolā sabiedrībā pazīstami vecāki ar savām atvasēm apgūs skrituļslidošanu, aicinot arī pārējo sabiedrību būt sportiski aktīviem.

Skrituļslidošanas skolas atklāšanā piedalījās aktrise Zane Vaļicka, blogere Santa Bindemane, dziedātāja Candy un TV raidījuma Mamin Klub vadītāja Jūlija Ekerte ar savām atvasēm, kā arī TV seja Anna Rozīte. Piemēram, TV seja Anna Rozīte skrituļslidošanas skolā apņēmās īstenot savu senu sapni – apgūt skrituļslidošanas pamatus.

Spice skrituļslidošanas maratona un skolas organizators Kaspars Tupiņš informē: «Uz Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolu droši varēs doties arī tie, kuriem nav savu skrituļslidu.

Katrā nodarbībā bez maksas būs pieejams skrituļslidošanai nepieciešamais ekipējums – skrituļslidas gan bērniem, gan pieaugušajiem dažādu izmēru amplitūdā, kā arī ķiveres. Tomēr aicinām ņemt līdzi uz treniņiem arī savu skrituļslidošanas ekipējumu.»

«Šis būs jau otrais gads, kad interesenti varēs apmeklēt Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolu. Ideja par skolu radās pēc tam, kad saņēmām daudz lūgumu no cilvēkiem, kuri vēlējās piedalīties sacensībās, bet viņiem vēl nebija iemaņu, lai startētu. Tā mēs pērn pirmo reizi organizējām skolu, un atsaucība bija tiešām liela, tādēļ šogad turpinām iesākto tradīciju.»

Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolas atklāšanas pasākumā sociālais portāls babyroom.lv tirdzniecības centram Spice pasniedza savu pirmo uzlīmi, kas apliecina īpašo draudzīgumu ģimenēm.

Sociālā portāla babyroom.lv pārstāve Anna Rozīte stāsta: «Viena no babyroom.lv aktivitātēm ir apzināt ģimenēm draudzīgas vietas un pasākumus Latvijā. Mūsu mērķis ir izveidot ģimenēm draudzīgo vietu sarakstu, iekļaujot tās īpašajā «ratiņkartē». Tāpat šīm vietām piešķirsim īpašo emblēmu, kas palīdzētu atpazīt bērniem draudzīgas vietas. Esam izvēlējušies t/k Spice kā pirmo uzņēmumu, kuram piešķiram šo īpašo emblēmu, jo uzņēmums ne vien organizē un atbalsta tādus ģimenei draudzīgus sportiskus pasākumus kā skrituļslidošanas skola un maratons, bet ir arī parūpējies par vecāku un bērnu labsajūtu tirdzniecības centrā. Apsveicami, ka t/k Spice ir padomāts gan par zīdaiņu pārtīšanas iespēju, gan bērnu barošanas krēsliņiem un izklaides iespējām bērniem, kā arī īpašajiem piedāvājumiem ģimenēm.»

«Spice jau trešo gadu ir skrituļslidošanas maratona ģenerālsponsors, tādējādi atbalstot veselīgu dzīvesveidu. Gandarījums, ka pasākums ar katru gadu pulcē arvien vairāk skrituļslidošanas entuziastu – gan sportistus, gan ģimenes ar bērniem, gan draugu un uzņēmumu komandas. Tie kļūst par tādiem kā skrituļslidošanas svētkiem ar savām tradīcijām. Viena no šādām lieliskām jaunizveidotām tradīcijām ir arī skrituļslidošanas skola. Ceru, ka arī šogad bērni un vecāki aktīvi apmeklēs skrituļslidošanas skolas nodarbības,» saka tirdzniecības centra Spice direktore Iveta Lāce, piebilstot: «Ir patiess prieks, ka babyroom.lv piešķir pirmo emblēmu tieši mums, tādā veidā novērtējot Spice ieguldījumu mūsu tirdzniecības centru padarīt ģimenei atvērtu un draudzīgu.»

Jāatgādina, ka Spice skrituļslidošanas maratons norisināsies Jūrmalā š.g. 5. augustā. Šogad iespējams startēt trīs dažādās distancēs – Bērnu distancē, Gutta sulu saldējuma 14 km un 42 km distancē. Pieteikties skrituļslidošanas maratonam ar 50% atlaidi varēs uz vietas Spice-Rollerblade skolas skrituļslidošanas nodarbībās.

Tāpat pieteikties maratonam iespējams, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos. Turklāt dalība bērniem līdz divpadsmit gadu vecumam, iepriekš reģistrējoties, ir bez maksas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu