Brodērs pagarinājis līgumu ar «Devils»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) vārtsargs Martins Brodērs pirmdien pagarinājis līgumu ar Ņūdžersijas «Devils» komandu, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Tiek ziņots, ka vienošanās panākta uz divām sezonām, kuru laikā viens no visu laiku labākajiem NHL vārtsargiem nopelnīs 9 miljonus ASV dolāru.

40 gadus vecais vārtsargs visu savu karjeru pasaulē spēcīgākajā līgā pavadījis tieši «Devils» vienībā. Pagājušajā sezonā viņš kopā ar klubu spēlēja Stanlija kausa izcīņas finālā.

1990. gada drafta ceremonijā «Devils» viņu izvēlējās pirmajā kārtā ar kopējo 20. numuru.

Pagājušajā sezonā Brodērs piedalījās 59 regulārās sezonas spēlēs, kurās vidēji atvairīja 90,7% pretinieku metienus, savos vārtos ielaižot 2,41 ripu.

Savas karjeras laikā viņš trīsreiz izcīnījis Stenlija kausu, kļuvis par divkārtēju olimpisko čempionu Kanādas valstsvienības sastāvā, kā arī četras reizes atzīts par līgas labāko vārtsargu. Viņam pieder vairāki rekordi starp NHL vārtsargiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu