Del Boske: Finālā mums jāspēlē ar maksimālu atdevi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola izlasei Eiropas čempionāta finālmačā būs jāspēlē ar maksimālu atdevi, uzskata valstsvienības galvenais treneris Visente del Boske.

Mača pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās bezvārtu neizšķirti 0:0, bet 11 metru sitienu sērijā Spānija bija pārāka ar 4:2.

«Spēle bija ļoti līdzīga. Mača pamatlaikā mums nebija daudz iespēju gūt vārtus, taču Portugāle spēlēja ļoti labi,» pēc cīņas izteicās del Boske. «Varbūt mēs nedaudz labāk izskatījāmies papildlaikā, taču tas bija tāpēc, ka portugāļi izskatījās nedaudz noguruši. Vēlos apsveikt Portugāles izlasi ar lieliski aizvadīto turnīru, bet šoreiz mums paveicās vairāk.»

«Šī mums bija grūta uzvara, jo spēlētāji aizvadījuši daudz spēļu. Tagad mums atlicis vēl tikai viens mačs, kurā būs jāspēlē ar maksimālu atdevi,» izteicās del Boske.

Tikmēr Portugāles valstsvienības galvenais treneris Paulu Bentu atzina, ka viņa vadītā komanda mača likteni varēja izšķirt jau pamatlaikā.

«Spēles pirmajās 90 minūtēs mēs bijām labāki, taču papildlaikā zaudējām efektivitāti. Nespējām gūt vārtus pamatlaikā, kas Spānijas izlasei ļāva sajusties varenākai par mums,» teica Bentu. «Mēs varējām izšķirt cīņas likteni jau pamatlaikā. Spānijai ir ļoti laba komanda, un mēs šo čempionātu varam pabeigt ar lepnumu.»

Bentu piebilda, ka ar Portugāles izlases sniegumu Eiropas čempionātā ir apmierināts. «Esmu pārliecināts, ka mēs varam cīnīties ar jebkuru komandu.»

Otrajā pusfināla spēlē ceturtdien Vācija tiksies ar Itāliju.

Savukārt finālspēle paredzēta svētdien. Atšķirībā no Pasaules kausa finālturnīra Eiropas čempionātā jau kopš 1984.gada netiek aizvadīta spēle par trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu