Pirlo: Vācijai ir bail no Itālijas (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Esmu pārliecināts, ka Vācijas izlasei ir bail no Itālijas valstsvienības,» pirms gaidāmās Eiropas čempionāta (EČ) pusfināla spēles paziņojis pieredzējušais itāļu pussargs Andrea Pirlo.

«Mums ir ļoti spēcīga komanda,» UEFA mājaslapā citēts Pirlo. «Vācija piekopj tādu pašu stilu, kā pirms sešiem gadiem. Esmu pārliecināts, ka vācieši baidās no Itālijas izlases.»

«Protams, arī Vācijai ir labs sastāvs, kurš laukumā dodas ar pareizu attieksmi. Pēdējos gados viņi parādījuši labus rezultātus. Šodien mēs izpētījām savus pretiniekus un sapratām, ka varam viņus uzveikt. Mēģināsim uzspiest savus spēles stilu - kā mačā pret angļiem,» sacīja Pirlo.

Pusfināla cīņu Vācija ar Itāliju aizvadīs ceturtdien, bet otrā pusfināla mačā šodien Portugāle mēģinās apspēlēt pašreizējos čempionvienību Spāniju.

TVNET jau ziņoja, ka Itālija ceturtdaļfinālā ar 1:0 pēcspēles sitienos uzveica Angliju, bet Vācija ar 4:2 pārliecinoši apspēlēja Grieķijas izlasi.

Eiropas futbola čempionāts Polijā un Ukrainā ilgs līdz 1.jūlijam.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu