Itālijas izlase vēlas riskēt EČ pusfināla mačā ar Vāciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola izlases galvenais treneris Čezāre Prandelli vēlas, lai viņa vadītā komanda riskētu Eiropas čempionāta pusfināla spēlē pret Vāciju.

Pusfināla mačs starp 2006.gada Pasaules kausa ieguvēju Itāliju un Vāciju notiks ceturtdien Varšavā.

«Mums jāriskē un nedrīkstam tikai aizsargāt savu soda laukumu,» pirms gaidāmās cīņas izteicās Prandelli. «Es gribētu, lai Vācija labāk gūst vārtus pretuzbrukumā, nevis aizsargājas pret mums nepārtraukti 20 minūšu garumā.»

«Tomēr taktiskie risinājumi ir mūsu mazākā problēma. Mums vēl jāpiestrādā pie tā, lai atrastu līdzsvaru,» Prandelli norādīja uz to, ka ceturtdaļfināla mačā pret Angliju itāļi kontrolēja bumbu 68 procentus no spēles laika, tomēr vārtus pamatlaikā tā arī nespēja gūt. «Kad ir tāda iespēja, tad tā ir jāizmanto.»

Tāpat Prandelli pauda neapmierinātību ar to, ka Vācijas izlasei, kas savu ceturtdaļfināla spēli aizvadīja pagājušajā piektdienā, bija papildu divas brīvas dienas atpūtai.

«Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) ir jāatrisina kalendāra problēmas. Vai mēs paplašinām turnīru, vai mēs atrodam risinājumus. Pretējā gadījumā mūs sagaida ne tik aizraujošs finālmačs,» piebilda Prandelli.

Turnīra ceturtdaļfinālā Itālijas izlase svētdien pēcspēles 11 metru sitienu sērijā uzvarēja Angliju, kamēr Vācija ar rezultātu 4:2 apspēlēja Grieķijas valstsvienību.

Otrajā pusfināla duelī trešdien Spānija spēkosies ar Portugāli, bet Eiropas čempionāta finālmačs notiks 1.jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu