Rīgas VEF pievienojas ASV saspēles vadītājs Loukss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Divkārtējā Latvijas čempionvienība basketbolā Rīgas VEF parakstīja līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Lūku Louksu, TVNET informē kluba direktore Laila Spaliņa.

22 gadus vecais un 195 centimetrus garais basketbolists līdzšinējo karjeru aizvadījis NCAA Floridas štata universitātes komandā, kas pagājušajā sezonā uzvarēja spēcīgajā ACC konferencē, kur spēlē tādas komandas kā «Duke» un «North Carolina».

2011./2012.gada sezonā basketbolists aizvadīja 35 spēles, kurās laukumā devies starta piecniekā un vidēji guvis 7,1 punktu.

«Lūks ir spēlējis labā universitātē, kas šogad sasniedza augstus rezultātus, viņš bija viens no galvenajiem spēlētājiem šajā komandā. Basketbolists ir ar labu potenciālu un perspektīvu nākotnē. Garš, spēcīgs, spēlē komandas basketbolu, kas man kā trenerim ir ļoti svarīgi. Viņš VEF komandā būs otrais saspēles vadītājs.»

Rīgas VEF sākusi komandas komplektāciju, saglabājot iepriekšējās sezonas komandas kodolu.

Pašlaik ar klubu ir spēka līgumi ar Kristapu Janičenoku, Dairi Bertānu, Gati Jahoviču, Antanu Kavaļausku un Donātu Zavacku. Visi šie spēlētāji kļuva par pagājušās sezonas Latvijas čempioniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu