Bošs zaudē tiesā par iespēju vest meitu uz Olimpiādi (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Maiami «Heat» spēlētājs Kriss Bošs zaudējis tiesā, kurā lūdza atļauju uz Londonas olimpiskajām spēlēm ņemt līdzi savu meitu.

Trīs gadus vecā bērna māte Elisona Metisa apsūdz Bošu, ka viņš to vēlas darīt tikai ar vēlmi tikt dzeltenajā presē. Tāpat viņa uzskata, ka terorisma draudi Londonā ir pārāk lieli, lai uz turieni laistu savu bērnu.

Arī pats Bošs iepriekš regulāri tiesājies ar Metisu, sākot no cīņas par iespēju pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar meitu, beidzot ar mātes vēlmi piedalīties telekanāla VH-1 šovā «Basketbolistu sievas».

Nesen Metisa zaudējusi darbu un kopš tā laika Bošs sācis viņai alimentos maksāt 2600 dolāru (1445 latus) mēnesī. Tomēr pēc štata likumdošanas cilvēkam ar gada algu 18 miljoni dolāru (10 miljoni latu) mēnesī būtu jāmaksā aptuveni 30 000 dolāru (16 680 latu).

«Viņš nepalīdz manai klientei, bet vēlas tikai aizbraukt uz Londonu ar savu meitu. Vai jūs jokojat?» teica Metisas advokāte Džeina Kerija, kura piekritusi runāt ar presi tikai tāpēc, ka viņai apnikusi Boša uzvedība.

Pērn Bošs apprecējās un ar tagadējo sievu viņš audzina vēl vienu bērnu.

Boša pārstāvētā «Heat» komanda pašlaik piedalās NBA finālā, kurā sērijā līdz četrām uzvarām cīnās neizšķirti 1-1 ar Oklahomasitijas «Thunder» vienību.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu