Rīgā notiek starptautisks hokeja turnīrs «Riga Summer Cup 2012» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nedēļas nogalē Rīgā norisinās gadskārtējais starptautiskais amatieru hokeja turnīrs «Riga Summer Cup 2012», kurā piedalīsies 24 komandas no dažādām pasaules valstīm, tostarp divas no Latvijas, TVNET informē sacensību organizatori.

Jau otro gadu vasaras sākumā norisināsies amatieru hokeja aprindās plašu rezonansi ieguvušais starptautiskais hokeja turnīrs «Riga Summer Cup».

Šogad turnīrā startē komandas no tādām valstīm kā Krievijas, Somijas, Čehijas, Slovākijas, Šveices, Anglijas, Ukrainas, Spānijas un, protams, arī Latvijas. Latviju šā gada turnīrā pārstāvēs divas hokeja komandas - «Mad Dogs» un «Hokejam.lv».

Turnīra uzvarētājus gala pasākumā apbalvot un sveikt ieradīsies Latvijā pazīstami hokejisti: Mārtiņš Karsums, Artūrs Kulda, Oskars Bārtulis, Aleksejs Širokovs un Kaspars Daugaviņš.

Apbalvošana un svinīgais pasākums norisināsies Dzelzceļa muzejā no plkst. 18:00. Pasākumu vadīs Latvijas Olimpiešu kluba prezidents Raimonds Bergmanis.

Turnīra mērķis ir veicināt amatieru hokeja attīstību ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskā mērogā. Tā ir vērtīga pieredzes apmaiņa jebkuram «Riga Summer Cup» dalībniekam un lieliska iespēja salīdzināt dažādu valstu amatieru hokeja komandu līmeni un spēlētprasmi. Šāds turnīrs, protams, kalpo arī kā izklaide sabiedrībai un pašiem spēlētājiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu