Aņisins atgriezies «Vitjaz» komandā (13)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šī gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa labākais vārtu guvējs Mihails Aņisins nākamajā sezonā atgriezīsies Čehovas «Vitjaz» komandā, vēsta vieni no līgas pastarīšiem.

Aizvadīto sezonu Aņisins sāka «Vitjaz» rindās, bet neilgi pirms izslēgšanas spēlēm pārgāja uz Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas «Dinamo» vienību, palīdzot tai triumfēt sacensībās.

Augumā mazais Aņisins piedalījās 21 Gagarina kausa spēlē, tiekot pie piecām rezultatīvām piespēlēm.

Gagarina kausa finālsērijā Maskavas «Dinamo» ar rezultātu 4-3 pieveica Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas «Avangard» vienību.

Savukārt «Vitjaz» pagājušajā sezonā KHL Rietumu konferences kopvērtējumā ar 44 punktiem 54 spēlēs ieņēma pēdējo, 11.pozīciju, neiekļūstot Gagarina kausa izcīņā.

«Vitjaz» vienība ceturtdien arī oficiāli paziņojusi, ka nākamajā sezonā paliks KHL. Pēc ģenerālmenedžera Alekseja Žamnova vārdiem, vienība noslēgusi līgumus ar jauniem sponsoriem, kas dod stabilu finansiālo stāvokli.

Līdz ar to ir teju skaidrs, ka nākamajā sezonā KHL spēlēs 26 klubi no Krievijas, Čehijas, Slovākijas, Ukrainas, Latvijas, Kazahstānas un Baltkrievijas.

Tāpat «Vitjaz» paziņoja, ka jaunu galveno treneri, visticamāk, paziņos nākamajā nedēļā.

Kā ziņots, līdzšinējais «Vitjaz» galvenais treneris Andrejs Nazarovs pārcēlies uz Čerepovecas «Severstaļ» komandu.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu