Rodmenam piespriež 104 stundas sabiedriskajos darbos (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznei Denisam Rodmenam tiesa piesprieda 104 stundu sabiedrisko darbu par alimentu nemaksāšanu saviem bērniem.

Rodmens tika sodīts par pērn četriem pārkāpumiem, kad viņš neievēroja alimentu maksāšanas termiņus. 51 gadu vecajam basketbolistam noteikts arī trīs gadus ilgs pārbaudes laiks.

Tiesnesis Berijs Mihaelsons, paziņojot par Rodmenam piespriesto sodu, sacīja, ka Rodmens var izmantot savus talantus kā citu cilvēku motivētājs, palīdzot tiem, kam tas nepieciešams.

Tiesai Rodmens paskaidroja, ka vairs nepelna tik daudz kā NBA profesionāla basketbolista karjeras laikā, taču uzsvēra, ka joprojām spēlē basketbolu Āzijā un Eiropā un pelna pietiekami, lai ikviens būtu apmierināts.

NBA basketbolista karjeras laikā Rodmens, kuru pērn uzņēma Basketbola slavas zālē, izcīnīja piecus NBA čempiona titulus – trīs ar Čikāgas «Bulls» un divus ar Detroitas «Pistons» komandu. NBA karjeras laikā viņš bija viens no labākajiem cīnītājiem par atlēkušajām bumbām visā līgā.

Rodmens pašlaik dzīvo Floridā un tiesas piespriesto sabiedrisko darbu plāno veikt netālu no savas dzīvesvietas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu