Modīgākie velobraucēji pulcēsies Tele2 Rīgas velomaratona parādē 3. jūnijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 3.jūnijā, plkst. 14.30 11.novembra krastmalā Tele2 Rīgas velomaratona ietvaros tiks dots starts Parādes braucienam, kurā pulcēsies krāšņākie un atraktīvākie velomīļi. Organizatori aicina ikvienu interesentu pieteikt savu vai komandas dalību parādē, lai Tele2 Rīgas velomaratona skatītājus klātienē un pie televizora ekrāniem pārsteigtu ar savu unikālo, radošo vai citādi neierasto tērpu un pretendētu uz dažādām balvām, TVNET informē pasākuma organizatori.

Parādes brauciena dalībnieku tērpus vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs tādas Latvijā pazīstamas modes un stila personības kā TV dīva Ketija Dombrovska, modes dizainere Agnese Narņicka, dejotāji Viola Abramova un Rihards Mailītis un citas. Stilīgākie parādes braucēji pretendēs uz balvu – kādu no diviem Samsung Galaxy mini viedtelefoniem. Paredzēta arī balva atraktīvākajam kolektīvam.

Parādes braucienam jau pieteikušas dalību karsējmeitenes no augstskolas Turība, apvienības Velopolo, Miit team, Ērenpreiss un Dutchbike, RV Studio dejotāji, mūziķe Agnese Rakovska un citi grupas Triānas parks pārstāvji, Credit 24 darbinieces, kā arī citas komandas.

Parādes brauciena dalībnieki veiks Ģimenes distances maršrutu – 15,7 km. Maršruts vīsies pa Krasta ielu, pāri Dienvidu tiltam, un atpakaļ Pārdaugavā trase ies pa Mūkusalas ielu zem Akmens tilta, pāri Vanšu tiltam.

Finiša taisne būs turpat krastmalā pie Prezidenta pils. Visi interesenti – gan komandas, gan individuāli braucēji tiek aicināti pulcēties 3.jūnijā plkst. 14.00 11.novembra krastmalā pie starta koridoriem, iepriekš piesakot savu dalību pa e-pastu: rita@velo.lv.

Šogad pirmo reizi Tele2 Rīgas velomaratons dalībniekiem būs īpaši ekskluzīva trase, kura vīsies cauri galvaspilsētas sirdij. Kopumā Tele2 Rīgas velomaratons notiks trīs distancēs – aktīviem riteņbraucējiem piemērotajā Credit24 Sporta distancē (83 km), Tautas distancē (31,4 km) un Ģimenes braucienā (15,7 km). Aizsargķivere dalībai visās distancēs, kā arī Parādes braucienā ir obligāta. Tele2 Rīgas Maratona ietvaros notiks arī Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) sacensības Rīgas Grand Prix, kuru distance būs 186,9 kilometrus gara un kurā startēs 18 riteņbraukšanas komandas no dažādām valstīm, tajā skaitā arī valstu izlases komandas. Šogad Tele2 Rīgas velomaratons cer pulcēt rekordlielu dalībnieku skaitu – 5000. Gan jaunā trase galvaspilsētas centrā, gan arvien lielāks dalībnieku skaits ir nozīmīgi soļi, lai Tele2 Rīgas velomaratons kļūtu par vienu no Eiropā populārākajām masu velosacensībām.

Lai maratona norises dienā neveidotos rindas, mobilo sakaru operators Tele2 ir sarūpējis iespēju dalībniekiem izņemt starta numurus 1. un 2. jūnijā Tele2 klientu apkalpošanas centrā Rīgā, Merķeļa ielā 21.

Tele2 Rīgas velomaratonam var reģistrēties velo.lv un Tele2 apkalpošanas centros visā Latvijā līdz 30. maijam. Tele2 un priekšapmaksas kartes Zelta Zivtiņa klienti reģistrēties var ar 25% atlaidi dalības maksai.

Oficiālais Tele2 Rīgas velomaratona apdrošinātājs – apdrošināšanas sabiedrība ERGO, reģistrējoties maratonam, aicina dalībniekus parūpēties par sevi un iegādāties nelaimes gadījumu apdrošināšanu, kas pasargās no negadījumu radītiem izdevumiem. Tele2 Rīgas velomaratona dalībniekiem apdrošināšanas polise ir pieejama par īpašu cenu – 1 LVL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu