Latvijas hokeja izlase Rīgā tiksies ar Kanādu (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas nacionālā hokeja komanda pirms nākamā gada pasaules čempionāta (PČ) aizvadīs divas pārbaudes spēles ar spēcīgo Kanādas izlasi, izdevumam «Sporta Avīze» atklājis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

«Sarunāju ar Kanādas izlasi, ka viņi atbrauks pirms nākamā gada pasaules čempionāta uz Latviju, te aklimatizēsies un nospēlēs divas spēles ar mūsu izlasi,» izdevumam sacīja Lipmans. «Kanāda tomēr ir Kanāda!»

«Nelaime, kas ar viņiem notika šogad, spiedīs kanādiešus sagatavoties tā, lai nākamgad izcīnītu pasaules čempionāta zelta medaļas. Un viņi atbrauks uz Rīgu ar ļoti labu komandu,» izteicās LHF prezidents.

Šā gada novembrī Latvijas izlase spēlēs arī ar pasaules čempioni Krieviju, bet decembrī aizvadīs turnīru Francijā.

Nākamā gada pasaules čempionāta apakšgrupu turnīra spēles Latvijas izlase aizvadīs Somijas galvaspilsētā Helsinkos, kur jātiekas būs ar Krieviju, Somiju, Slovākiju, ASV, Vāciju, Franciju un Austriju.

Apakšgrupu turnīra spēcīgākās četras komandas cīnīsies ceturtdaļfinālā, bet pēdējā vietā palikušās komandas izkritīs no augstākās divīzijas.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu