Par krievu hokejistu Ovečkinu sacerēta dziesma (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Muzikālā apvienība ''Afera'' sacerējusi dziesmu par Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas ''Capitals'' krievu uzbrucēju Aleksandru Ovečkinu.

''Pie manis uz ASV atrauca draugs un teica, ka internetā ir pieejama dziesma par mani. Sākotnēji nenoticēju, bet pēc tam viņš iedeva noklausīties. Man iepatikās, uzreiz pasmaidīju un ielādēju dziesmu savā I-Pod,'' intervijā izdevumam ''Sovsport.ru'' teica ''Capitals'' uzbrucējs. 

Ovečkins atzina, ka viņš nekad nebūtu varējis iedomāties, ka par viņu tiks sacerēta dziesma, lai gan pirms tam arī ''Capitals'' kluba fani to bija izdarījuši.

Hokejists atzīmēja, ka komandas biedri šo dziesmu vēl nav dzirdējuši. ''Iespējams, kādreiz tā tiks atskaņota ģērbtuvē. Taču, no otras puses, atskaņot kompozīciju par sevi, kamēr citiem šādas dziesmas nav, nebūtu pareizi.''

''Kopumā esmu hip-hopa fans. Visvairāk man patīk Eminems. No Krievijas jāatzīmē ''Gufan'', ''Basta'' un tagad arī ''Afera'','' savu mūzikas gaumi atklāja Ovečkins.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu